SUZANA PERIĆ POKAZALA ĆERKU TIFANI! Postala je prava LEPOTICA, mnogi je ne bi prepoznali: Nije više DETE! (FOTO)
Foto: ATA Images

OPA!

SUZANA PERIĆ POKAZALA ĆERKU TIFANI! Postala je prava LEPOTICA, mnogi je ne bi prepoznali: Nije više DETE! (FOTO)

Pojavile se na koncertu!

Objavljeno:

Ćerka Suzane Perić, koju je dobila iz braka sa Branislavom Perićem izrasla je u pravu lepoticu. Iako majka, koja je obasipa ljubavlju, želi da joj pruži odrastanje u privatnosti, došao je trenutka da se ruku pod ruku Suzana i Tifani pojave u javnosti.

Naime, kada je odlučila da na brak sa Branislavom stavi tačku Suzana je znala koliko posvećenosti mora da pruži svojoj ćerki. Zbog ćerke i posla potpuno je zapostavila emotivni život, ali je dala sve od sebe da njenoj mezimici Tifani ništa ne fali.

- Godinama sam se prvenstveno trudila da gradim karijeru i budem dobra majka pa za pravo partnerstvo nije bilo mesta u mom životu, tako da je to verovatno razlog što nisam pronašla onog pravog - rekla je jednom prilikom za Story.

Suzana Perić, Tifani Perić
foto: ATA Images

Sada u svojoj ćerki Suzana ima pravog prijatelja. Njih dve uživaju u zajedničkom vremenu, a konačno su se zajedni pojavile i u javnosti.

Suzana i Tifani došle su zajedno na koncert Sergeja Ćetkovića, a prisutni nisu mogli a da ne primete da je ćerka Suzane Perić od majke nasledila ne samo lepotu, već i držanje, ali i smisao za modu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.