"BIĆE IM VESELO KAD UĐE MAJA MARINKOVIĆ, SRAMOTA ME DA KOMENTARIŠEM OVU KARIKATURU"! Drug Filipa Cara žestoko opleo
Foto: Damir Dervišagić

au, ČOVEČE!

"BIĆE IM VESELO KAD UĐE MAJA MARINKOVIĆ, SRAMOTA ME DA KOMENTARIŠEM OVU KARIKATURU"! Drug Filipa Cara žestoko opleo

Bio je iskren

Objavljeno:

Stefan Šebez, učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, bio je i ostao jedan od najbližih prijatelja Filipa Cara koje je upoznao u Beloj kući, a njih dvojica su nastavili da se druže i nakon završetka "Zadruge 4".

Car često pominje Šebeza, a mnoge je začudilo to što Stefan nije došao kao podrška u studiju kad je Filip bio nominovan.

Kako je Filipov odnos sa Dalilom Dragojević glavna tema u "Zadruzi 5", i jedna od glavnih tema u regionu, sve je zanimalo šta Stefan ima da kaže na ovo.

zabava, zadruga, Stefan Šebez
foto: printscreen

-Sve što se dešava je katastrofa. Ceo taj odnos i njeno ponašanje. Dalila mu nije trebala nikako - poručio je kratko Stefan.

Maja Marinković će postati zvanična takmičarka pete sezone ove subote, a Stefan misli da će ovo mnogo uticati na Dalilin i Carev odnos.

-Biće im veselo kad uđe Maja Marinković - istakao je Šebez.

Đole Kralj, jedan od najboljih drugara Dragane Spasojević, rano jutros je sa Dalilom i Carem komentarisao mnoge teme, a opleo je i po Šebezu, kog je Car branio.

-Što se tiče ove spodobe, tu grešku prirode sam sreo dva puta u životu i bilo bi me sramota da bilo šta komentarišem o toj karikaturi - poručio je Stefan.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.