ANA BEKUTA POSLEDNJIH DANA PROLAZI KROZ AGONIJU, ne izlazi iz STANA: Stalno PLAČE, a evo ko joj pruža PODRŠKU
Foto: Kurir Televizija

POTRESNO!

ANA BEKUTA POSLEDNJIH DANA PROLAZI KROZ AGONIJU, ne izlazi iz STANA: Stalno PLAČE, a evo ko joj pruža PODRŠKU

Molis e za njegovo zdravlje!

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu porodičnu agoniju, jer se njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, kako Blic navodi, bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Poslednje javno pojavljivanje pevačice bilo je na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu na Vračaru.

Ana Bekuta
foto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Ekipa Blica bila je na Vračaru, ispred zgrade Ane i Milutina, gde već godinama zajedno žive, i ono što su tamo saznali jeste da pevačica poslednjih nekoliko dana, koliko ne može da ide u bolničku posetu Milutinu, ne izlazi iz stana a da o Ani najviše računa vode unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazi.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.