BUŠILA KONDOME DA BI OSTALA TRUDNA! Žene SVAŠTA rade samo da bi UHVATILE MUŠKARCE – a Dea je stvarno PRETERALA!
Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

BUŠILA KONDOME DA BI OSTALA TRUDNA! Žene SVAŠTA rade samo da bi UHVATILE MUŠKARCE – a Dea je stvarno PRETERALA!

Šta uraditi kada mamac postane centar sveta?

Objavljeno: 20:07h
Milica Stanimirović

Kada čujem da neko kaže “uhvatila ga na dete“ dobijem ospice. Zar su muškarci toliko vredni da žene moraju da ih „hvataju“? Da li muškarci zaista beže, pa ih treba hvatati, a ako beže zašto, ženo Božija“ beže? Zašto juriti nekoga ako vas on neće, pogotovo ako ne želi brak sa vama?

Hvatanje muškarca na dete je klasična ZAMKA! Možda pomisliš da si ga zeznula i uspela da obezbediš sebi muškarca kog si želela, a stvarnost je malo drugačija jer pored muškarca uhvatila si i sebe i dete pride u tu istu ZAMKU. Nemoj da zaboraviš da on nije želeo da te oženi dok mu nisi spomenula trudnoću – dakle, on nije tu jer silno želi tebe, već jer je pristojan pa nije ostavio trudnu ženu iako mu nije baš nešto.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Moram priznati da znam puno slučajeva gde je žena „uhvatila muškarca na trudnoću“ iako mi je ovo jako čudan termin, budući da je muškarac taj koji pravi dete – dakle, prvo je on morao nešto da uradi, a tek onda je ona morala da ga „uhvati“ na foricu. Mada, moram priznati da ima dosta žena koje su svojim trudničkim stomakom zadržale dobru priliku...Pa da počnemo.

Nije retkost kada čujete da je neka devojka lagala svog dečka da uzima pilule za kontracepciju. Dakle, kaže da uzima, on završi šta ima, a onda sve ode gde on nije želeo. Posle par meseci ona mu saopšti da je trudna, da ne može da abortira jer je prošlo dosta vremena. On ima dva izbora – ili da je oženi ili da je otera.

Najviše muškaraca pristane na brak jer na njih možda porodica vrši pritisak ili su jednostavno samo „pristojni“ pa ne žele da ostave svoju devojku „na cedilu“. Devojke koje to rade svakako su previše očajne, bar tako mnogi misle.

NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA, A NI KONDOM ZA OČAJNU ŽENU!

E sad, ovaj slučaj je jako zanimljiv. Naime, jedna devojka je otišla korak dalje. Zvaćemo je Dea, lepa i ambiciozna devojka, željna svega što je lepo, sija i papreno košta. Našla je dečka kog ćemo nazvati Mikiša, a on je baš u svemu tome rođen – luksuz mu je srednje ime. Njenoj sreći nije bilo kraja kada ju je prvi put pokazao roditeljima, a onda je on počeo da se hladi. Dea se uplašila da ne izgubi sjaj i raskoš koji pored njega ima, pa je smislila „pakleni plan“. Ona je svaki kondom pre upotrebe probušila, a uvek su koristili kondome jer on nije imao baš poverenja u nju. A možda i jer je on previše lutao – pa se plašio da joj nešto ne prenese. Dakle, ona je svaki kondom probušila. Nije mi baš jasno kako je to uspela da uradi svaki put, ali izgleda da su oni imali neki štek sa kondomima u sobi, pa je ona to lagano uradila kad on nije bio kući. Nije nikako uspevala da zatrudni, mislim, realno, koje su šanse? Ona se žalila svojoj drugarici da joj plan sa kondomima nikako ne uspeva, i da mora da smisli nešto bolje. I smislila je, spavala je sa drugim. I zatrudnela je sa tim drugim, ali nije želela da on to zna. Otišla je kod Mikiše i rekla da je trudna sa njim i da je jako srećna i uzbuđena zbog toga! Mikiša je hteo da se rokne kada je shvatio da mu nema bega od ovoga, jer su njegovi roditelji zahtevali da se on oženi Deom, čisto da ne bi pukla bruka, a ne jer je Dea divna snajka.

Milica opasnica
foto: Espreso.co.rs

Venčali su se, ona se porodila, a posle nekog vremena su se i razveli. Radili su DNK na privatnoj klinici i devojčica nije bila njegova. Dea je upala u depresiju posle toga jer je izgubila ono što je oduvek sanjala da ima – muža „lovana“. Tu devojčicu čuva ko stigne, a ni Mikiša nije ništa bolji. Sada muva devojke koje još uvek nisu napunile „slatkih 16 godina“. Bolest, zar ne?

MANIPULATORKE ŽELJNE NOVCA

Mnoge žene su iz očaja „hvatale“ muškarce na stomak. Da, iz očaja. A mnoge su to radile jer su vešte manipulatorke željne novca i nekog višeg statusa. I mnogima je to prošlo lagano, dok su neke napravile sebi i detetu pakao od života, jer su se udale za muškarce koji ih nisu želeli. A ima li nešto gore od toga da živiš sa nekim ko te NE ŽELI?

Možda NEKE ŽENE u tom odnosu izdrže duže nego što su mislile da mogu, ali kad dođe vreme neizdrža, postale su samohrane majke. Mnoge takve žene budu odlične majke, ali toj deci treba i otac. Nedostaje im otac kad-tad. Deca tačno znaju da li su željena ili ne, to niko ne može da sakrije koliko god da se ljudi trude.

Milica opasnica
foto: Emilija Jovanović

Kada se rodi, „mamac“ postaje centar sveta, ali tvog sveta. Ti si sada majka i uvek ćeš biti. Ti možda misliš da s udajom za ovog mužijaka dobila SVE, ali stvarnost je drugačija. Ti zapravo nemaš to što si htela da postigneš – nemaš muža i oca, nemaš strast i ljubav, a i novac koji si toliko silno želela i dalje nije tvoj, već njegov, i on bira koliko će ti dati.

Da li želiš baš tog muškarca, toliko da si spremna da se poslužiš ultimativnim mamcem, pa šta bude? U krajnjem slučaju, ti si sama birala i to je bio najbolji izbor u tom trenutku. Iako si toliko silno želela da postaneš njegova supruga ipak si postala nešto mnogo bitnije. Majka. E, pa, majko, gledaj da tu ne omaneš!

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.