OTKRIVENO ŠTA KARLEUŠA NIKADA NEĆE ZABORAVITI PORODICI ROKVIĆ! Bilo je to davnih godina, ISPLIVALI DETALJI! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

prijatelji

OTKRIVENO ŠTA KARLEUŠA NIKADA NEĆE ZABORAVITI PORODICI ROKVIĆ! Bilo je to davnih godina, ISPLIVALI DETALJI! (FOTO)

Velika ljubav prema Rokvićima, Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Marinku i Nikoli.

Objavljeno:

Marinka Rokvića, koji je sahranjen na Novom bežanijskom groblju, na večni počinak ispratile su brojne kolege koje su decenijama sa njim sarađivale, pevale i putovale.

Među njima je bila i Jelena Karleuša, tek koju godinu starija od njegovih sinova Marka i Nikole, koja nije sa Marinkom iskusila „zlatno doba“ na muzičkoj sceni velike Jugoslavije, ali koju za porodicu Rokvić veže iskreno i dugogodišnje prijateljstvo.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Kada se 2008. godine udavala za Duška Tošića, goste je zabavljao Tropiko bend i pevačica Mina Kostić, ali se ni zvanice, među kojima je bilo dosta pevača, nisu ustručavale da uzmu mikrofon.

Ipak, tog dana Jelena Karleuša imala je jednu specijalnu muzičku želju, da joj Nikola Rokvić otpeva bezvremeni hit Staniše Stošića „Lela Vranjanka“, što je on i učinio. Naravno, bez honorara. Bio je to njegov poklon za venčanje.

Osim toga, nevesti je posvetio i pesmu svog oca Marinka Rokvića, "Jelena".

Muzička zvezda nikada nije zaboravila poklon koji je dobila za venčanje i sa porodicom Rokvić do danas je ostala u prijateljskim odnosima.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA: Pevačica lice pokrila tamnim naočarima, sakrila se da je niko ne PRIMETI (FOTO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.