ON JE ZAVEO MILICU TODOROVIĆ I BIO NJENA VELIKA LJUBAV! Takođe je bio PEVAČ, sada ima ženu i dete, MALO KO JE ZNAO!
Foto: © ATA Images

INTERESANTNO UPOZNAVANJE

ON JE ZAVEO MILICU TODOROVIĆ I BIO NJENA VELIKA LJUBAV! Takođe je bio PEVAČ, sada ima ženu i dete, MALO KO JE ZNAO!

Zajedno su bili 4 godine, on više nije deo estrade, ima ženu i sina, ostali su u odličnim odnosima.

Objavljeno: 10:40h

Milica Todorović pre Petra Strugara, koji je njen poslednji dečko poznat javnosti, zabavljala se sa koreografom Milošem Paunovićem, te sa Radetom Kovačevićem, a njena prva ljubav bio je kolega Nenad Jovanović.

Milica i Nenad upoznali su se tokom druge sezone takmičenja "Zvezde Granda", u kojoj Milica osvojla prvo mesto, a Nenad zauzeo treće.

Nenad Jovanović
foto: Youtube

Milica i Nenad su se prvo družili, a onda su otpočeli emotivnu vezu koja je trajala dve godine, a onda je svako krenuo svojim putem.

Dok je Milica napravila velike uspehe u karijeri, Nenadova profesionalna karijera je pala u zaborav, a i dalje se bavi muzikom kao radni pevač. Nenad se oženio partnerkom Draganom, a ubrzo su dobili sina Danila.

Nenad Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Inače, Milicu je nedavno u "Sceniranju" na Kurir televiziji iznenadio upravo Nenad što je nju raznežilo.

- Stvarno pamtim našu vezu po lepom. Mi smo bili zajedno skoro četiri godine i jednostavno kada više nije išlo rastali smo se u prijateljskim odnosima. I dan danas smo u dobrim odnosima, dobri prijatelji. Znam da je ona tu za mene i ja za nju isto tako, šta god da treba. Imao sam relativno skoro i ovaj virus. Stvarno je pozvala i pitala da li mi nešto treba - rekao je on.

- Ona je talentovana, borac je, veliki radnik. Nije se promenila ni malo. Kakva je bila ranije takva je i sada. Iskrena je i to ljudi cene - rekao je Jovanović, što je Milicu zateklo, te nije krila da je oduševljena zbog svega što je rekao.

- Njega poznajem dugo, on je u skladnom braku, raznežila sam se. Hvala na divnim rečima - kazala je ona.

Milica Todorović
foto: Instagram

Bonus video:

00:10

SLAVLJE U DOMU MILICE TODOROVIĆ! Pevačica SKROMNO proslavila 31. rođendan, oduvala SVEĆICE, čestitke samo PRISRIŽU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.