DOK JOJ JE OTAC ZDRAVSTVENO LOŠE, DALILA ŽESTOKO AKCIJA SA FILIPOM! Popela se na njega i zajahala, bivši je SROZAO!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

BEZ STIDA I SRAMA

DOK JOJ JE OTAC ZDRAVSTVENO LOŠE, DALILA ŽESTOKO AKCIJA SA FILIPOM! Popela se na njega i zajahala, bivši je SROZAO!

Dalila u žešćoj akciji sa Carem, a bivši Mladen Vuletić je prozvao.

Objavljeno:

Dalila Dragojević odlučila je da sa Filipom Carem ode korak dalje. Legla je preko njega i počela da ga ljubi ispod pokrivača.

Dragojevićka je nekoliko nedelja unazad hvalila svoje veštine u krevetu, a sada ih je pokazala Caru. Dalila i Car su imali žestoku vrelu akciju koja je trajala nekoliko minuta, a zatim su nastavili da se maze ispod pokrivača.

Podsetimo, njih dvoje su naglasili da su nekoliko puta pokušali da imaju odnose, ali da ih je uvek nešto kočilo, a prva žestoka vrela akcija se desila nakon što je Dejan zvanično zatražio papire za razvod braka.

Inače, Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić sa kojim je bila u vezi u rijalitiju "Parovi" otkrio je u emisiji na "Hype TV" kako je takve momente imala i dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

- Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u "Parovima", molila je produkciju da ne puštaju zbog njenog baba snimke. Govorila je: "Nemojte, kumim vas bogom, ubiće me babo". A sad evo šta radi crnom babu, čovek završio u bolnici - rekao je Vuletić.

Mladen Vuletić
foto: Printscreen Pink

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.