POČELO OPELO ZA MARINKA: NIKOLA ROKVIĆ SVE VREME GLEDA U NEBO I PLAČE, SLAVICA SE DRŽI ZA GRUDI! Potresna scena
Foto: Nikola Anđić

tragedija

POČELO OPELO ZA MARINKA: NIKOLA ROKVIĆ SVE VREME GLEDA U NEBO I PLAČE, SLAVICA SE DRŽI ZA GRUDI! Potresna scena

Svi su potreseni jako...

Objavljeno: 15:03h

Legendarni pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je iznenada u 68. Godini života, u subotu, 6. novembra, nakon duge i teške bolesti.

Komemoracija pevaču Marinku Rokvić održana je, a potom su se svi uputili ka Novom bežanijskom groblju gde će pevač biti sahranjen.

Pevačeva porodica svesna je koliko je Marinko bio voljen i poštovan u narodu, te su doneli odluku da se sahrana ne održi samo u krugu porodice, već će ga na večni počinak zajedno ispratiti svi koji žele.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Pored neutešne porodice, legendarnog pevača je došao da isprati veliki borj poznanika, prijatelja i kolega sa estrade, među kojima su Ana Bekuta, Bekoi Bekić, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Aca Ilić, Ćana, Biljana Jevtić i mnogi drugi.

Na sahrani upravo pičinje opelo legendarnom muzičaru, a neutešna porodica i prijatelji ne mogu da sakriju tugu sa lica.

Sin Nikola Rokvić je vidno slomljen zanemeo od tuge i gledao u nebo, dok je majka Slavica bila pored njega i držala za grudi.

Marinko Rokvić
foto: Nikola Anđić

Podsetimo, supruga Slavica uz Rokvića je bila do samog kraja. Prema pisanju medija, ona je negovala Marinka u njihovom porodičnom domu na Košutnjaku, gde je on i umro u subotu. Nije hteo da ga vode u bolnicu. Svestan da je teško oboleo i da mu se bliži kraj, izrazio je želju da umre kod kuće, što su njegovi najbliži ispoštovali. Slavica je sa suprugom bila neprestano sve dok nije izdahnuo, a s obzirom da je ona po struci zdravstveni radnik, Marinko je imao najbolju negu u najtežim momentima

Marinko je rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi. Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.