SNAJKA U SUZAMA, BOL JOJ SE VIDI NA LICU: Supruga Nikole Rokvića SKRHANA BOLOM zbog gubitka svekra!
Foto: Kurir

POTRESNO

SNAJKA U SUZAMA, BOL JOJ SE VIDI NA LICU: Supruga Nikole Rokvića SKRHANA BOLOM zbog gubitka svekra!

Potresne scene

Objavljeno:

Danas u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju održava se sahrana pevaču Marinku Rokviću koji je preminuo 6. novembra, nakon borbe sa opakom bolešću.

Porodica, prijatelji i kolege okupili su se kako bi pokojnom Marinku odali poslednju počast.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Među poznatima koji su došli na sahranu su i: Milena Plavšić, Nenad Knežević Knez, Nada Topčagić, Aca i Bilja Ilić.Supruga Marinkovog sina Nikole, Bojana Barović, došla je na sahranu vidno skrhana. Iako je nosila masku preko lica, na njoj se mogao videti bol zbog gubitka svekra.

Podsetimo, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti kancera pankreasa, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana.

Marinko Rokvić
foto: Zorana Jevtić

Marinko rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi.

Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su bili samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Iza njega je ostao veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj…

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.