OTKRIVENO ŠTA JE SERGEJ ĆETKOVIĆ PROŽIVEO ZBOG SVOJE ĆERKE:Pred koncert mu je ZADALA MUKE,moglo je da bude i OPASNO
Foto: Story arhiva

prisetio se

OTKRIVENO ŠTA JE SERGEJ ĆETKOVIĆ PROŽIVEO ZBOG SVOJE ĆERKE:Pred koncert mu je ZADALA MUKE,moglo je da bude i OPASNO

Pevač je ispričao zanimljivu anegdotu u vezi njegove ćerke i šta se desilo jednom prilikom pred njegov koncert.

Objavljeno:

Pevač Sergej Ćetković uveliko priprema koncert kojim će obeležiti dve decenije postojanja na muzičkoj sceni, a, kako sam kaže, ćerke su mu od velike pomoći u celom ovom procesu.

Međutim, to ne samo da nije bio slučaj pre tri godine, nego mu je jedna od njih, kako je uz osmeh istakao, "zadala muke" na jednom od koncerata.

Sergej Ćetković
foto: Zorana Jevtić

- Sada su dovoljno odrasle da znaju da ne smeju da trče levo-desno, što doskora nije bio slučaj. (smeh) Kada sam pre tri godine imao koncert u Sava centru, Lola nije znala šta će od sreće, pa je išla levo-desno, desno-levo, pa sam ja više vodio računa o njoj nego o samom koncertu - prisetio se Sergej u "Premijeri".

- Brinuo sam se da se ne udari, da ne padne... Sada su već dovoljno svesne da već utiču na pravljenje repertoara. Govore mi koju bi pesmu trebalo da ubacim ili kada bi trebalo koja pesma da ide u toku večeri. Sve u svemu, kreativno utiču na proces stvaranja koncerta - dodao je ponosno Ćetković.

Pevač je još jednom podvukao da su mu supruga Kristina i ćerkice Lola i Mila najvatreniji obožavaoci i najveća podrška na svakom većem koncertu, te da mu uvek ukradu osmeh bodreći ga iz prvog reda.

Sergej Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.