PROVALILA IH NA KECA! VESNA RIVAS RAZOTKRILA ZADRUGARE: "Ima jedan par u kom je jedno od njih gej, sve glume"!
Foto: prisntcreen/grandamagazin

bez dlake na jeziku!

PROVALILA IH NA KECA! VESNA RIVAS RAZOTKRILA ZADRUGARE: "Ima jedan par u kom je jedno od njih gej, sve glume"!

Zna ih ko zlu paru!

Objavljeno:

Pevačica Vesna Rivas je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, komentarisala dešavanja na imanju u Šimanovcima, vezana za trenutno aktuelnu, petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga".

- Smešno mi je i ludo se zabavljam kada znam šta sve pojedini učesnici moraju da rade da bi imali priču koja će biti aktuelna par meseci. Moraju da spavaju zajedno i da se muče, a zapravo se mrze. Oni se čak i ljube, a ne podnose se. Ima jedan par u kom je jedno od njih gej - otkrila je Vesna u "Grand Magazinu".

Vesna Rivas
foto: Printscreen

- Da se izrazim tačnije, pripadnik je LGBT populacije jer ima i ženskih i muških. Uglavnom, jedno od njih u tom paru je gej, a drugo je hetero, a moraju da glume par. Ja umirem od smeha i zabavljam se dok to gledam, kao i jedan deo gledalaca koji kapira o čemu se tu zapravo radi.

- Ljudi, morate da razumete, to je igra, a mi smo mali glumci u njoj. U opisu rijalitija je da je to zabavno-humoristički program. Razmislite o tome - dodala je Rivasova.

Pevačica nije želela da imenuje osobe o kojima je govorila, ali su se društvene mreže naprosto "usijale" od komentara na ovaj račun, te se tako trenutno vodi burna polemika o kome je zapravo Vesna pričala.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.