TAJNA NIKOLINOG IMENIKA: Par nedelja pre Marinkove smrti otkriven detalj na koji mnogi nisu obratili pažnju!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ANA PAUNKOVIĆ

pretužno!

TAJNA NIKOLINOG IMENIKA: Par nedelja pre Marinkove smrti otkriven detalj na koji mnogi nisu obratili pažnju!

Porodica Rokvić doživela je težak gubitak

Objavljeno:

Domaću javnost 6. novembra potresle su vesti o smrti legendarnog folk pevača Marinka Rokvića, koji je preminuo u 68. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Neutešna porodica javnosti se obratila kako bi saopštila uzrok Marinkove smrti, a potom zamolila za razumevanje i mir u najtežim trenucima.

Članovi porodice Rokvić nikada nisu krili koliko su povezani i koliku ljubav i poštovanje gaje jedni prema drugima. Kako je Marinko često delio porodične fotografije kojima je otkrivao da najviše uživa u društvu svojih sinova, supruge i unuka, tako i njegovi sinovi Nikola i Marko nisu propuštali priliku da putem društvenih mreža podele sa javnošću neke od najlepših porodičnih trenutaka.

Nikola se, tako, nedavno prisetio uspomene iz detinjstva i podelio fotografiju na kojoj pozira u naručju svog oca Marinka, a uz koju je napisao reči koje teraju suze na oči.

– Moj “Junak od Rokvića plemenitih”. Tako mi stoji upisan u telefonu. Mnogo sam dečjih junaka imao u životu… Supermen, Betmen, Nindža kornjače, Moćni rendžeri, Džijadžojci… Za mene samo jedan pravi, moj otac. Junak koji mi je sve pokazao i mnogo me naučio… Fotografija na terenu 45. bloka – napisao je Nikola uz fotografiju iz detinjstva koju je podelio dva meseca pre smrti oca.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.