VILA SA POGLEDOM NA BOSFOR: Zavirite u dom Emine Jahović u kojem živi nakon razvoda! (FOTO)
Emina Jahović, Foto: Instagram printscreen

LUKSUZNO

VILA SA POGLEDOM NA BOSFOR: Zavirite u dom Emine Jahović u kojem živi nakon razvoda! (FOTO)

Dom Emine Jahović oličenje je prefinjenosti i dobrog ukusa, a pevačica je svaki detalj svog porodičnog gnezda pažljivo odabrala, kako bi zadovoljila svoje potrebe i pružila svojim sinovima prijatan prostor za odrastanje.

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gde živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekorisanja imala je puno ideja i ništa nije prepustila slučaju. Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gde su prvobitno živeli, kako bi deca mogla što češće da viđaju oca.

Emina Jahović kuća
foto: Instagram printscreen

Emina neretko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti.

Iako je pre pevačica živela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrednoj preko 700.000 evra, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zatstakljena bašta - samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.

Ipak, najlepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina verovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.