SEĆATE LI SE SLAVNE VODITELJKE? KUMOVALA NATAŠI I DAČI NA VENČANJU,kasnije OBOLELA OD RAKA: Evo kako danas izgleda!
Nataša Ilić, Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac, Foto: Printcreen/Story Arhiva

hrabra

SEĆATE LI SE SLAVNE VODITELJKE? KUMOVALA NATAŠI I DAČI NA VENČANJU,kasnije OBOLELA OD RAKA: Evo kako danas izgleda!

Kuma Nataše Bekvalac na njenom prvom venčanju bila je ona

Objavljeno:

Sada već davne 2006. godine o venčanju Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića nema ko nije pričao. I danas, punih 15 godina kasnije, njihova ljubavna priča javnosti je veoma zanimljiva, a svaki korak njihove ćerke Hane prati se u stopu.

Danilo Ikodinović, Nataša Bekvalac
foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

Iako se Natašin prvi brak završio razvodom, pevačica je ostala u dobrim odnosima sa Danilom. Bila je uz njena tokom oporavka posle stravične nesreće, a onda se ljubav ugasila i svako je krenuo svojim putem. Šta se dalje dešavalo, manje više je poznato, ali ko je bio kuma novosadskoj lepotici na venčanju malo ko zna.

Za svoje prvo venčanje, Nataša nije želela veliku popmu, biti slavlje, a iako je imala svega 25 godina, odlučila je da se za svoju veliku ljubav venča u stanu. Tom prilikom Nataša je za kumu odabrala popularnu voditeljku Natašu Ilić.

Nataša je svoju kumu izabrala jer su dugi niz godina bile dobre prijateljice, obe iz Novog Sada. Delile su međusobno i lepe i one manje lepe trenutke, čak i kada se u godinama koje slede posle venčanja, voditeljka razbolela.

Naime, Ilićeva je 2010. godine obolela od tumora pljuvačnih žlezda, zbog čega se povukla iz medija. Na svu sreću, kuma Nataše Bekvalac iz svega je izašla kao pobednik, tumor je uspešno odstranjen i ona se vratila vom posl, lepša i jača nego ikada.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.