SLOBA RADANOVIĆ ODŠKRINUO VRATA INTIME: Progovorio o odnosu sa Jelenom, dotakao se i majke!
Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRIVATNI ŽIVOT

SLOBA RADANOVIĆ ODŠKRINUO VRATA INTIME: Progovorio o odnosu sa Jelenom, dotakao se i majke!

Pevač otvorio dušu pa progovorio o osobama koje mu mnogo znače

Objavljeno: 21:49h

Pevač Sloba Radanović široj javnost postao je poznat nakon učešća u rijaliti programu “Zadruga”, a po izlasku iz ovog formata, pevač je izgradio ozbiljnu muzičku karijeru.

Sloba Radanović
foto: Espreso

Radanović je ovoga puta otvoreno govorio o svom odnosu sa devojkom Jelenom Đuričanin, a nije izbegao ni da priča o majki Draginji.

– Uh, pa to je pitanja na koje sam već bezbroj pitanja dao odgovor. Čim se situacija promeni, vi ćete prvi biti obavešteni. Ne plašim se “ludog kamena”, ali nama je već super, to bi bila samo kruna naše ljubavi. Imamo mi neke raspravice, neke sitnice. Moje vrline su mnogo jače od mojih mana, tako da je uvek ubedim da je tako kako ja pričam – kaže Sloba.

On se osvrnuo i na svoj odnos sa majkom, Draginjom, za koju je, kako kaže, mnogo vezan.

– Često idem kod majke, posećujem je. Mnogo smo vezani ona i ja, još otkad sam rođen. Pogotovu sad. Nije sama, o njoj brine i moja sestra, ali uvek me zaboli kad nisam pored nje. Trudim se da je što češće posećujem, i ja i moji bliski ljudi. Nju sve zanima, volela bi da se što pre oženim, da postane baka, a ja ću dati sve od sebe da ona to i doživi – pričao je Sloba u “Premijera – Vikend specijalu”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.