LEPI MIĆA ĆE OSTAVITI KOSTI U RIJALITIJU! Isplivao snimak iz PROŠLOG VEKA kada je počinjao kao igrač: NEVERICA!
Foto: Sonja Spasić

hit

LEPI MIĆA ĆE OSTAVITI KOSTI U RIJALITIJU! Isplivao snimak iz PROŠLOG VEKA kada je počinjao kao igrač: NEVERICA!

Retrospektiva svih predstavljanja Lepog Miće, koji će poslednju sezonu "Zadruge 5" zatvoriti kao jedini učesnik koji je bio deo svih pet sezona.

Objavljeno:

Nekada pevač, a sada čovek koji iz godinu u godinu kontinuirano ulazi u rijaliti programe. Prvo pojavljivanje je imao 1995 godine, pa 2000 kao učesnik "Farme" pa nadalje sve Zadruga a sada je i takmičar poslednje Zadruge 5, koji je bio deo čitavih pet sezona. tačnije od samog početka pa sve do sada. Mnogima i nije iznenađenje o kome se radi, naravno o Miroslavu Pržulju, poznatijem kao Lepi Mića.

Fanovi na društvenoj mreži "Tik tok" "inspirisani" njegovom rijaliti karijerom koja traje mnogo godina, napravili su snimak sa svakim njegovim predstavljanjem pred sami ulazak, tačnije profile pred početak rijalitija.

Kako je i sam istakao, on bi u rijalitiju mogao da provede čitavih 10 godina, dok publika ne prihvata to olako, obzirom da on napolju ima porodicu i većinu života proveo je po rijalitijima.

Kada je u pitanju Lepi Mića, mnogi upotrebljavaju crni humor i govore kako je on jedina osoba, u istoriji rijalitija, kojoj bi trebalo zakupiti grobno mesto u blizini kompleksa Šimanovca, gde se i snimaju pomenuti rijalitiji, obzirom da je godine i godine proveo u istim i zanemario svoj privatni i spoljni život.

Podsetimo se, Miroslav Pržulj, je bio nekada i pevač, a poreklom je iz Bosne i Hercegovine. U Sarajevu je radio kao kelner, a tokom rata u Bosni preselio se za Beograd i do danas je ostao da živi u srpskoj prestonici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.