ĆERKA FILIPA I MADLENE CEPTER ŽIVI KAO BOGINJA U RASKOŠU I BOGATSTVU! Otkrivena naslednica IMPERIJE, ima 21.godinu!
Foto: Damir Dervišagić

otkriveno

ĆERKA FILIPA I MADLENE CEPTER ŽIVI KAO BOGINJA U RASKOŠU I BOGATSTVU! Otkrivena naslednica IMPERIJE, ima 21.godinu!

Ćerka Filipa i Madlene Cepter preti da pokori svet.

Objavljeno:

Na „Instagramu“ se predstavlja kao „KingZepter“. Zvuči dovoljno kraljevski, luksuzno i – cepterovski. Pravo ime joj je Ema, a roditelji su joj, već ste pogodili, Filip i Madlena Cepter.

‒ U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

I vila Cepterovih na Dedinju dobila je ime po Emi. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri, ćerku su svugde vodili sa sobom. Od malih nogu imala je prilike da upozna svetske metropole, u nekima i da živi. Trenutno je u Londonu, gde privodi kraju studije psihologije.

Ema Cepter
foto: Instagram

Ema je popularna i na društvenim mrežama, samo na „Instagramu“ prati je skoro deset hiljada ljudi. Često pravi video-priloge o svojoj porodici i otkriva na kojoj destinaciji u određenom trenutku uživa. Nekad se javi sa porodične jahte „Joy me“, dugačke pedeset metara, nekad iz raskošnog doma u Monaku, a često i sa neke egzotične destinacije. I uvek sa puno ljubavi govori o svojim roditeljima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.