"RED JE DA SE OGLASIM U SITNE SATE!" Estrada u STRAHU zbog Marininog sina: Došao je TRENUTAK ISTINE!
Foto: Stefan Stojanović, Youtube

oglasio se

"RED JE DA SE OGLASIM U SITNE SATE!" Estrada u STRAHU zbog Marininog sina: Došao je TRENUTAK ISTINE!

Nije prošlo još 40 dana, estrada na nogama: Oglasio se Milan Radulović Laća.

Objavljeno:

Od smrti Marine Tucaković prošlo je nešto manje od mesec dana. Otišla je tiho, kako je i živela. O njenom životu i pesmama u koje je utkala sudbine mnogih od nas još dugo će se pričati. Većina smatra da upravo zbog toga koliki je čovek bila, nije zaslužila da se od dana njene sahrane mediji ne smiriju i pišu samo o navodnom incidentu koji se tog 29. septembra dogodio na Novom groblju.

Kako su preneli beogradski mediji, pred sam čin sahrane Marinin sin Milan Radulović Laća rekao je Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da ne prilaze grobu. Folk zvezda se, navodno, okrenula i otišla. Nije želela da komentariše incident. Moglo se čuti da je Laća tako reagovao zbog epidemioloških mera, međutim, njih troje su nosili maske, a uopšte nisu bili blizu grobnog mesta.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Instagram prinstcreen

Milan je, komentarišući situaciju, samo kratko tada izjavio da će progovoriti kad prođe 40 dana, jer je sada u žalosti.

Od tada, mogu se pročitati naslovi kako će Laća o svemu progovoriti i bez dlake na jeziku navesti ko je sa estrade njegovoj majci ostao dužan hiljade i hiljade evra. Tajni više neće biti...

Čini se da je i Laća svakodnevno pratio medije i upravo zbog toga rešio da prekine svoju tišinu mnogo pre 40 dana od majčine smrti, kako je najavio.

"Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom — sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa", napisao je Laća na Tviteru i dodao:

"Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po “kojima se ništa neće zvati”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.