OTKRIVENA VELIKA TAJNA MAŠANA LEKIĆA! Ona mu je ukrala srce dok je bio oženjen, ISPLIVALA I FOTKA: Imaju i ćerku!
Foto: Promo

skladni

OTKRIVENA VELIKA TAJNA MAŠANA LEKIĆA! Ona mu je ukrala srce dok je bio oženjen, ISPLIVALA I FOTKA: Imaju i ćerku!

Mašan Lekić prvi put otvoreno i iskreno o razvodu i novoj izabranici.

Objavljeno:

Mašan i Mira Lekić godinama su bili u skladnom braku i uživali u odrastanju ćerke Mie. Važili su za jedan od najskladnijih parova javne scene, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode. Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu devojku Kristinu Nikolić, a nekoliko meseci kasnije ostvarili su se u ulozi roditelja.

Mašan Lekić
foto: Instagram

- Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put - kaže Mašan i dodaje da želi još dece.

- Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam - ponosno je rekao Mašan za Story.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.