MLADEN VULETIĆ TRANSFORMISAO SAMOG SEBE!Njegovu promenu svi komentarišu: Sve mišić do mišića,nadmašio i Radanovića!
Foto: Printscreen

iznenadio

MLADEN VULETIĆ TRANSFORMISAO SAMOG SEBE!Njegovu promenu svi komentarišu: Sve mišić do mišića,nadmašio i Radanovića!

Evo kako izgleda Vuletić kada se skine, naporno radi na svom telu.

Objavljeno:

Iako je još od prvog pojavljivanja na malim ekranima važio za zgodnog mladića, rijaliti veteran Mladen Vuletić je sada nadmašio samog sebe.

Kada je na društvenim mrežama objavio fotografije iz teretane, Mladenu su poručili da će "prestići" pevača Slobu Radanovića, inače svog velikog prijatelja.

Mladen Vuletić
foto: Instagram

Podsećanja radi, Vuletića je publika upoznala tokom višegodišnjeg učešća u rijaliti šou-programu "Parovi", gde je izazvao pažnju svih priznanjem da je dve godine bio u zatvoru nakon što je kao 19-godišnjak bezuspešno pokušao da opljačka jednu banku u rodnoj Crnoj Gori.

Kako je sam tada ispričao, sramota koju je naneo roditeljima, kao i boravak iza rešetaka, učinili su da se vrati na pravi put, a on ga je odveo u spomenuti TV format, u kom je toliko osvojio srca publike da je u jednoj od sezona odneo i pobedu.

Mladen Vuletić
foto: Instagram

Najviše pažnje je izazivao zbog brojnih emotivnih veza pred kamerama, počevši od Dalile (tada Mujić, danas Dragojević), preko Nine Prlje, Branke Okuke i Ilijane Vagić, pa sve do voditeljke "Parova" Kristine Iglendže.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.