SANDRA REŠIĆ SMRŠALA JE 38 KILOGRAMA I SADA OTKRIVENO I KAKO! Vrlo je lako i svima je pristupačno: Za kratko vreme!
Foto: Nemanja Nikolić

odlučna

SANDRA REŠIĆ SMRŠALA JE 38 KILOGRAMA I SADA OTKRIVENO I KAKO! Vrlo je lako i svima je pristupačno: Za kratko vreme!

Zbog ove reči bacila se na dijetu, smršala 38 KG, a ovaj trik će mnogima pomoći.

Objavljeno:

Pevačica Sandra Rešić je pre ulaska u "Zadrugu" kuburila sa viškom kilogramima, a pre osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put rešila nešto da preduzme.

- Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako je živo izgledaš?" Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vežbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna - ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

Sandra Rešić
foto: printscreen

Ćerka pokojnog pevača Nina uspela je da se steše tek kada je ušla u Zadrugu 4”.

- Tamo nema šta da se jede, sve se svodi na neke salatice. Ponekad dobijemo jaja i meso. U rijalitiju sam poprilično smršala, ne znam koliko tačno, jer nisam imala vagu da se merim. Pred ulazak u "Zadrugu 5" imala sam 50 kilograma i nikad bolje nisam izgledala. Nastaviću da gladujem i da održavam ovu kilažu - priča Rešićeva, koja priznaje da ponekad ima krize i to zbog gaziranog pića.

- Baš sam bila navučena na taj napitak. Teško mi je i bez keksa i mleka. Volim sve što goji, ali verujte mi da je rijaliti najbolja dijeta. Tamo sam uvek gladna i nervozna, pa sam zato toliko drčna za stolom. Uglavnom spavam i ne stižem ni da razmišljam o hrani.

ŠTA JEDE SANDRA REŠIĆ

Doručak: Parče hleba i kuvano jaje Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa Večera: kupus salata ili samo jabuka

TRIK SAVET: Nemojte ništa jesti posle devet uveče. Ako ste mnogo gladni noću, popijte čašu tople vode i pojedite jednu jabuku.

(Espreso/Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.