VELIKI PREOKRET NA SUĐENJU EMINE JAHOVIĆ I MUSTAFE SANDAL! Sud razotkrio pevačicu, više ništa neće biti isto! ŠOK!!
Foto: Stefan Stojanović

crno na belo

VELIKI PREOKRET NA SUĐENJU EMINE JAHOVIĆ I MUSTAFE SANDAL! Sud razotkrio pevačicu, više ništa neće biti isto! ŠOK!!

Eminu su svi podržali u borbi za alimentaciju, ali sud ima novi dokaz u Mustafinu korist.

Objavljeno:

Pre nekoliko meseci Emina Jahović iznenadila je javnost otkrivši da njen bivši suprug više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Popularna pevačica podnela je i tužbu, ali Mustafa Sandal je vrlo brzo uzvratio istom merom.

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom.

Emina Jahović
foto: ZEYNEP BASTIK/PRINTSCREEN/ZEYNEP BASTIK/ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira. Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.