Ko čeka, dočeka! Posle dve godine pauze, treći po redu Bloger fest je tu!
Foto: Promo

spektakl

Ko čeka, dočeka! Posle dve godine pauze, treći po redu Bloger fest je tu!

Dođi i podrži blog, insta, tiktok i youtube zajednicu, počinje Bloger fest.

Objavljeno:

Ove godine nešto posebno: Sve omiljene ličnosti sa društvenih mreža okupili smo na jednom mestu: influensere, tiktokere, jutjubere i blogere. I tu je i panel: Film Fan Club. Pričaće o svim temama, a na vama je da dođete i upijate znanje, iskustvo i mnogo dobar provod!

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života. A sada smo to proširili na sve mreže, ali parola je i dalje ista. Budi influenser!

Bloger fest
foto: Promo

6. novebra u KC Vlade Divljan, održaće se najveća, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica na Balkanu u pitanju – BLOGER FEST 2021. Kroz druženje na BLOGER FEST-u, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat. Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dođi i podrži blog, insta, tiktok i youtube zajednicu!

Više o festivalu: https://www.blogerfest.com/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.