ANASTASIJU OSTAVIO ĐORĐE, NAPUSTIO SRBIJU! Cecina ćerka daje sve od sebe da sve sredi, pitanje KADA ĆE SE VRATITI!
Foto: Zorana Jevtić, Youtube

domaćica

ANASTASIJU OSTAVIO ĐORĐE, NAPUSTIO SRBIJU! Cecina ćerka daje sve od sebe da sve sredi, pitanje KADA ĆE SE VRATITI!

Anastasija se trudi da da sve od sebe!

Objavljeno: 09:44h

Dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić otputovao je poslovno u Ameriku, a pevačica je ostala u Beogradu kako bi dovršila uređivanje njihovog stana na Dorćolu.

Međutim, mladi biznismen spojio je lepo i korisno, pa se u pauzama od poslovnih obaveza provodi sa društvom u Viskonsinu, dok njegova lepša polovina juri po radnjama kako bi dekorisala luksuzni dom u centru Beograda.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

Kuljić je na Instagram okačio fotografiju na kojoj on i njegovi prijatelji sede oko logorske vatre u dvorištu vile koja se nalazi pored jezera u Viskonsinu. On je želeo da sa njim pođe i Anastasija, ali je ona odlučila da ostane u Beogradu.

- Đorđe je morao zbog posla u Ameriku i želeo je da mu se Anastasija pridruži kako bi je upoznao sa svojim društvom. Njega, osim biznisa, za Ameriku vežu i studentski dani, kao i prijatelji koje je tamo stekao. Međutim, Anastasija nije mogla da krene sa njim zbog svojih poslovnih obaveza, reklamiranja kozmetike koju je nedavno izbacila, ali i zbog toga što želi da završi uređenje njihovog doma. Oni su već deo toga uradili, ali su ostale sitnice, a Anastasija hoće što pre da skocka stan. Želi da, kada se Đorđe vrati, sve bude cakum - pakum, kako bi zajedno uživali - otkriva izvor.

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.