SNIMAK VUKA MOBA ZABRINUO FANOVE! PEVAČ ZBOG BOLESTI U KARANTINU: Tvrdi da nije KORONA, baš mu nije bilo DOBRO!
Foto: Nemanja Nikolić

opa!

SNIMAK VUKA MOBA ZABRINUO FANOVE! PEVAČ ZBOG BOLESTI U KARANTINU: Tvrdi da nije KORONA, baš mu nije bilo DOBRO!

Bolestan!

Objavljeno:

Vukadin Gojković, javnosti poznatiji kao Vuk Mob, nedavno je okačio na svom Instagram profilu stori u kojem je istakao da je bolestan, ali je za Kurir otkrio da nije reč o korona virusu. Reper je video snimkom zabrinuo veliki broj svojih fanova jer je uz opis napisao kako je u kućnom karantinu, zbog čega su korisnici društvenih mreža pomislili da se na nekom od mnogobrojnih nastupa i on zarazio koronom.

On je u telefonskom razgovoru otkrio kako trenutno uživa u odmaranju kod kuće i da neće žuriti sa ponovnim zakazivanjem nastupa.

Vuk Mob
foto: Print Screen Youtube

- Hvala Bogu nije korona. Imao sam dva-tri dana visoku temperaturu, sve preko 38 stepeni i baš mi nije bilo dobro... Kada sam dobio temperaturu nisam bio siguran o čemu se radi, pa sam otkazao nastupe. Sada se osećam dosta bolje, nemam temperaturu, top mi je. U pitanju je bio stomačni virus, ali ću ostati još neko vreme u kući - ispričao je reper.

- Što se nastupa tiče, nigde ne žurim... Iskren da budem trenutno mi je lepo ovako, prija mi da malo odmaram u kući. Još nemam pojma kada se vraćam tezgama, ne razmišljam previše o tome - rekao je Vuk Mob.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.