DUŠKO TOŠIĆ U PROVODU SA BIVŠOM ŽENOM ACE LUKASA?! Organizovao privatnu proslavu sa ortacima, MNOGI SE ZAČUDILI!
Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

otkud ovo?

DUŠKO TOŠIĆ U PROVODU SA BIVŠOM ŽENOM ACE LUKASA?! Organizovao privatnu proslavu sa ortacima, MNOGI SE ZAČUDILI!

Brak Duška Tošića i popularne pevačice Jelene Karleuše jedna je od omiljenih tema domaćih medija.

Objavljeno: 09:01h

Njihova ljubav vrlo često dovođenja je u pitanje, međutim Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša svojim postupcima do sada su uspevali da demantuju brojne napise koji su se pojavili u medijima.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Naime, Duško je pre nešto više od mesec dana organizovao privatnu proslavu za svoje prijatelje, zbog koje je došao iz Turske na nekoliko dana. Ono što je interesantno jeste činjenica da je proslavi navodno prisustvovala i bivša žena Ace Lukasa, Sonja.

- Osim fudbalera na žurci su bile neke devojke poznate iz klubova i Sonja - otkriva izvor za pomenuti portal, te nastavlja:

- Niko ne zna otkud Sonja tu i kako se zatekla u Duškovoj ekipi, čak su se mnogi začudili kako su pristali na to znajući da sve odmah izađe u medijima i da će biti prenapumpano. Duško je to organizovao sa nekim ortacima, pa je neko od tih drugova verovatno zvao Sonju. Ali njih dvoje se nisu obazirali na to ko gleda i šta li neko misli, doduše, nisu ni stajali zajedno, ne znam da li su se jedno drugom javili, znam da su jednom nazdravili - završava izvor.

Nije poznato da li je pomenutoj proslavi prisustvovala Duškova supruga Jelena, te da li je uopšte znala za ovaj poduhvat koji je Tošić realizovao sa svojim prijateljima.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.