NAPRAVILA JE HAOS! Atomska Mina za Espreso otkrila zašto je izabrala Mariju, a ne Cecu!
Foto: Instagram

iskrena

NAPRAVILA JE HAOS! Atomska Mina za Espreso otkrila zašto je izabrala Mariju, a ne Cecu!

Njen nastup mnogi komentarišu.

Objavljeno:

Atomska Mina je svojim nastupom u "Zvezdama Granda" sinoć privukla veliku pažnju gledalaca. Ova atraktivna pevačica je u takmičenju izvela i pesmu Jelene Karleuše "Upravo ostavljena", a za svoju mentorku je izabrala Mariju Šerifović.

Na društvenim mrežama se danas mogu pročitati i neki komentari da Mina zapravo ne gotivi Svetlanu Cecu Ražnatović, a da ne bi ova tema ostala pod znakom pitanja mi smo kontaktirali ovu takmičarku.

– Ja Cecu obožavam. To su ljudi mozda zaključili po mom izboru Jelenine pesme, ali iskreno smatram da ne treba praviti takve zaključke na osnovu odabira pesme ili mentora. Ceo žiri vrlo poštujem i volim njihove pesme, rad generalno. Slušam i Viki, i Anu Bekutu i Cecu, Mariju, Jelenu od malena. Da ne nabrajam sada sve ponaosob - rekla je Mina za Espreso.

* Zašto si izabrala Karleušinu pesmu?

– Smatrala sam da mi Jelenine pesme leže zbog te neke energije za koju smatram da imamo sličnu.

* I Ceca se prijavila da ti bude mentorka kao i Marija Šerifović. Zašto nju nisi izabrala?

– Pa, iskreno razmišljala sam o izboru mentora i nekako Marija mi se baš poklapa sa nekim mojim “vajbom” muzike da tako kažemo. Da sam se odlučila da pevam narodno, a umem i to, uzela bih Cecu definitivno. Ona je i prva glasala za mene na nastupu i uputila mi divne reči.

Mina Atomska
foto: Instagram

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.