U NJU SE BIKOVIĆ KLEO I OŽENIO JE, A NJOJ SE ON GADIO! Iskoristila ga je zbog NOVCA, zabila mu je nož u leđa! FOTO
Foto: Profimedia

podsetimo se

U NJU SE BIKOVIĆ KLEO I OŽENIO JE, A NJOJ SE ON GADIO! Iskoristila ga je zbog NOVCA, zabila mu je nož u leđa! FOTO

Oni su i u privatnom životu bili u vezi, ali su nažalost nakon izvesnog vremena raskinuli.

Objavljeno:

Glumica Brankica Sebastijanović proslavila se pre pet godina kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji „Sinđelići“, rađenoj po uzoru na špansku seriju „Seranovi“.

Godinu dana kasnije lepa glumica je uporedo snimala seriju „Samac u braku“ u kojoj je bila Ljiljana, dok je njen suprug Radmilo bio njen tadašnji dečko Miloš Biković.

Brankica Sebastijanović
foto: Damir Dervišagić

Radmilo je tada u seriji tumačio ulogu imućnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. Iako je bio najpoželjniji neženja u Palanci, svom malom gradu, on je odbijao sve bračne ponude, i želeo da se oženi Ljiljanom, koja je planirala da se uda za Momčila, ali je on u poslednjem trenutku pokazao svoje pravo lice i odbio da se oženi Ljiljanom.

Iznervirana i besna zbog toga, Ljiljana se iz inata i radi finansijskog blagostanja svoje porodice udala za Radmila, iako nije zaljubljena u njega.

Iako su ubrzo poželili da se raziđu, Radmilo je molio da ostane neko vreme dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, nakon čega njihov odnos prerasta u veliku ljubav i ostaju da žive zajedno.

Nažalost, u stvarnom životu, Miloš i Brankica su raskinuli i svako je krenuo svojim putem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.