RASTA OTVORIO DUŠU O ZATVORSKIM DANIMA!
Stefan Đurić Rasta, Foto: Kurir/Nikola Anđić

ISKREN

RASTA OTVORIO DUŠU O ZATVORSKIM DANIMA!

Reper je uhapšen pre godinu dana, sada otkrio šta mu je najteže palo.

Objavljeno: 20:32h

Muzičar Stefan Đurić Rasta je uhapšen pre godinu dana, sada izdržava kaznu kućnog zatvora u trajanju od godinu dana, a sada se prisetio pritvorskih dana.

Stefan Đurić Rasta
foto: ATA IMAGES

- Super sam, radim, koristim ovo vreme da budem što kreativniji i da radim na novim pesmama. Prija mi, jer sam se posvetio onome što najviše volim - muzici, a ne okolnim biznisima iz muzičke industrije - kaže Rasta i ističe da je posle dužeg vremena zadovoljan.

- Imao sam veliku podršku ljudi sve to vreme i iz toga sam crpeo snagu. Količina pažnje koju sam dobio dok sam bio u pritvoru je posebna inspiracija, ali i obaveza. Shodno tome sam rešio da napravim novi korak u karijeri i pređem na druge nivoe bavljenja muzičkim biznisom i tako uzvratim svim tim ljudima za svu pruženu podršku. Počeo sam ozbiljnije da se bavim video produkcijom - snimamo prvi film - najavio je na K1 televiziji i dodao:

- Ja sam uvek neko ko kad se nađe u bezazlenoj situaciji nađem tačku za koju se uhvatim i tako održim psihu. To su situacije na koje čovek nije naviknut i ne može iskustvom da deluje na zadate okolnosti. U pritvoru sam imao puno podrške od mlađih koji tu vode priču. Oni su me puno zgotivili, a ja sam se trudio da sve funkcioniše kako treba i da postoji mir. Kada sam odlazio osećao sam se kao u vojsci, stekao sam tamo velika prijateljstva i dan danas se sa nekima dopisujem ili čujem telefonom... To će ostati zauvek - završio je reper.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.