NAJVEĆI ŠARMER HOLIVUDA SREĆU JE PRONAŠAO PORED NJE: Evo ko je slikarka koja je OSVOJILA SRCE slavnog neženje!
Kijanu Rivs, Foto: Profimedia

lep par

NAJVEĆI ŠARMER HOLIVUDA SREĆU JE PRONAŠAO PORED NJE: Evo ko je slikarka koja je OSVOJILA SRCE slavnog neženje!

Ona nažalost često trpi uvrede zbog veze sa slavnim glumcem

Objavljeno: 19:40h

Glumac Kijanu Rivs, za razliku od mnogih svojih kolega i uprkos novcu koji ima, živi veoma povučenim i skromnim životom.

U više navrata je fotografisan kako koristi javni prevoz, veliki je humanitarac, a privatni život se trudi da sačuva za sebe.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Tako je neko vreme skrivao i to da ima devojku, da bi 2019. godine konačno priznao da je u ljubavi sa umetnicom Aleksandrom Grant, nakon što je 10 godina bio sam.

Njih dvoje od tada su nerazdvojni, a mnogi su oduševljeni upravo time da je izabrao sasvim “običnu” devojku, a ne neku mlađanu manekenku ili glumicu.

Ipak, često se mogu čuti i negativni komentari na račun Aleksandrinog izgleda i mnogi govore da izgleda starije od glumca iako je, zapravo, on od nje stariji devet godina.

Aleksandra Grant
foto: Printscreen/Youtube

– Ja sam visoka žena sa belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge – rekla je Grantova jednom prilikom.

Pre nego što je upoznao Aleksandru, Kijanu je doživeo brojne tragedije koje su ozbiljno uticale na njega.

Naime, tokom devedesetih godina, on je bio u ljubavi sa koleginicom Dženifer Sajm koja se proslavila ulogama u filmovima Dejvida Linča. Međutim, 1999. godina rodila im se mrtva ćerkica Ava, što ih je potpuno uništilo.

Kijanu Rivs
foto: Printscreen

Mnogi smatraju da je par zbog toga ubrzo i raskinuo, a godinu dana kasnije, Dženifer je poginula u 28. godini života u teškoj saobraćajnoj nesreći. Kijanua je ovo potpuno slomilo, te je na neko vreme pauzirao sa snimanjem franšize “Matriks”.

Rivsov život ni u detinjstvu nije bio sjajan, s obzirom na to da je imao samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre, pa su ih odgajali baka i deka. Glumčeva majka posvetila se svom burnom ljubavnom životu i udavala se i razvodila četiri puta.

Išao je u tri različite škole, ali zbog disleksije i problematičnog ponašanja koje je uzrokovao težak život, nije uspeo da završi školovanje. Voleo je hokej, ali je od istog morao da odustane zbog povrede, a spas je pronašao u glumi.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.