NAKON ŠTO MU JE UKINUTO STARATELJSTVO, KONAČNO SE OGLASIO OTAC BRITNI SPIRS: "Sud je pogrešio!"
Britni Spirs, Foto: Profimedia

kavez

NAKON ŠTO MU JE UKINUTO STARATELJSTVO, KONAČNO SE OGLASIO OTAC BRITNI SPIRS: "Sud je pogrešio!"

Oglasio se Džejmi Spirs

Objavljeno:

Nakon što je u sredu sud u Los Anđelesu uvažio zahtev advokata Britni Spirs i oduzeo njenom ocu starateljstvo, oglasio se Džejmi Spirs.

„Gospodin Spirs bezuvetno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao konzervator ili njen otac“, započela je njegova advokatica Vivian Toren.

Britni Spirs
foto: Instagram

„Svako ko je pokušao pomoći članu porodice koja se bori s mentalnim problemima, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno“, dodaje kako je odlučio da drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni.

Odluka suda je gubitak za Britni, smarta Džejmi.

„Sud je pogrešio što me je suspendovao i postavio potpunog stranca na mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo konzervatorsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta“, napisao je Džejmi.

Na njegovo mesto došao je Džon Zabel, računovođa kojeg su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Iduće ročište zakazano je za 12. novembar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.