"U BEOGRADU SAM ĐAVO!" Edo progovorio o ŽENIDBI i ljubavi sa Draganom Mitar: HIT DETALJI i da li joj je on SPONZOR!
Foto: Privatna arhiva

samo za espreso

"U BEOGRADU SAM ĐAVO!" Edo progovorio o ŽENIDBI i ljubavi sa Draganom Mitar: HIT DETALJI i da li joj je on SPONZOR!

Bivši zadrugar je bio iskren, ali i šokantan!

Objavljeno: 12:23h
Milica Stanimirović

Zadrugar i biznismen iz Novog Pazara Edis Fetić Edo pažnju nacije zadobio je kada je u Zadrugu ušao zbog veze sa Draganom Mitar. Zbog veze u koju je uplovio oženjen, izgubio je brak, a dobio oštru osudu naroda zbog svog postupka.

Nakon izlaska iz Zadruge vrlo malo se pojavljivao u javnosti, nije davao izjave za medije, sve do ovoga trenutka kada je rešio da otvori dušu samo za Espreso portal.

Mnogi su se pitali gde je i šta radi Edo iz Zadruge, pa smo mi rešili da potražimo odgovore za vas.

- Zahvalan sam Bogu što mi je dao mogućnost da ne zavisim ni od koga. Vodim se onom starom da je "odlično ovako, a uvek može bolje". I dalje se bavim svojim privatnim biznisom (građevina i ugostiteljstvo) i zadovoljan sam kako ide bez obzira na čudno vreme u kom smo. Trudim se da vreme provodim sa decom i da su oko mene ljudi koje volim - započeo je Edo razgovor za naš portal.

Edo Fetić, Edis Fetić
foto: Privatna arhiva

Budući da je njegov razvod sa bivšom ženom Zilhom ispratila čitava Srbija, zanimalo nas je u kakvom je odnosu sa njom danas kao i koliko viđa decu.

- Mogu reći da smo u ok odnosima. Naravno da dođe do nekih nesuglasica, ali ja sam stariji pa popustim. Deca su kod mene 2,3 dana nedeljno i lepo nam je - otkrio je bivši zadrugar za Espreso.

Edis Fetić, Zilha Fetić
foto: Printscreen

Dragana Mitar i Edo imali su buran odnos tokom "Zadruge 3", varali su svoje tadašnje supružnike pred milionima gledalaca, voleli se, da bi nakon toga stavili tačku na ljubav. Edo je otkrio da ga nije vodila ludačka strast u tom odnosu, ali i da nije ljubav jer nije do kraja života.

- Ja sam malo mator za ludačku strast. Za mene je ljubav do kraja života i samo za onu sa kojom budem ostao do kraja mogu reći da je prava ljubav. Ja stojim iza svojih odluka i odabira, da mogu da vratim vreme ne bih ulazio u Zadrugu - bio je iskren.

Dragana Mitar, Edo Fetić
foto: Instagram printscreen

Međutim, nedavno su se pomirili i na društvenim mrežama javno pokazivali da se ne odvajaju jedno od drugog, ali izgleda da je pomirenje bilo kratkog daha. Edo ni sam nije siguran kako je do ovoga uopšte došlo.

- Za bivše ljubavnike noć je teren opasan (smeh). Verujte mi da ni sam ne mogu da odgovorim na ovo pitanje. Nemam konkretan odgovor zašto smo se posvađal, pomirili, pa opet posvađali...- rekao je Edo pa prokomentarisao navode da je Dragana "samo sa muškarcima zbog novca":

- Ne mogu govoriti kakva je bila u drugim odnosima. Ja to nikada nisam primetio u našem odnosu. Ako mi nije uštedela, nije ni potrošila. Ja sam taj koji zarađuje novac, ja ga i trošim, ali ne smemo zaboraviti da je to samo papir.

Dragana je nakon "Zadruge 3" raskinula sa Edom i ostvarila vezu sa drugim momkom. Iako ta veza nije bila uspešna, zanimalo nas je da li mu je smetalo kada je bivša zadrugarka bila zauzeta.

- Ja sam čovek emotivac, volim da volim. Nikada ne lažem, osim u 2 slučaja - da sprečim rat i da zaštitim voljenu osobu. Iako sam emotivac, ako se danas raziđemo, sutra se možeš udati. Mene takve stvari ne dotiču, pogotovo posle Zadruge. Ipak sam ja stena - kazao je Edis za Espreso.

Edo Fetić, Edis Fetić
foto: Privatna arhiva

Zanimalo nas je da li bi ponovo ušao u Zadrugu, kao i koji grad više voli - Novi Pazar ili Beograd.

- Ja sam čovek od trenutka i bolje da se kajem za nešto što sam uradio nego da se kajem što nisma ni pokušao. Ušao bih ako bi to gledao kao neki izazov, volim da se takmičim. Ovako ne bih. Novi Pazar volim najviše na svetu, to je moj grad, tu imam svoj mir. A onda se desi Beograd i onda proradi onaj đavo u meni - izjavio je Edo za Espreso pa otkrio da li je "đavo" pronašao novu "đavolicu iz Beograda":

- Pripremam novu, neću da pričam o tome dok ne bude sve gotovo.

Zanimalo nas je za kraj razgovora da li je ostalo još nešto što bi mogao da uradi i da zaiteresuje "sedmu silu" tj. medije, budući da su u njegov život upućeni baš svi.

- Ja se vodim time da su mediji "sedma sila" i da oni mogu predstaviti bilo koga onako kako oni žele. Jedino da se oženim ponovo sa 4 žene i 2 muškarca. Još to mi je ostalo - rekao je Edo uz smeh za sam kraj razgovora sa Espresom.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.