VRAGOLASTI DEKA U SVOJIM KOLIMA IMA APOTEKU! Kriza SREDNJIH GODINA ga naterala da se OFARBA, ali i još NEŠTO!
Foto: Privatna arhiva, Ilustracija/Espreso.co.rs

milica opasnica

VRAGOLASTI DEKA U SVOJIM KOLIMA IMA APOTEKU! Kriza SREDNJIH GODINA ga naterala da se OFARBA, ali i još NEŠTO!

Deka je završio sa "krizom srednjih godina", a ovo su posledice...

Objavljeno: 21:13h
Milica Stanimirović

Svi znamo da kažemo za muškaraca koji u četrdesetim ili pedesetim počne da se farba ili je kupio motor da je u “krizi srednjih godina”.

Negde sam pročitala da muškarci koji dožive krizu srednjih godina često su kao mladi doživeli neki vid traume ili su bili emocionalno zapostavljeni od strane roditelja. Moguće je da su kao mali suzbijali svoje emocije pa sada kada krenu da ih ispoljavaju onda sve bude iracionalno i previše.

Kada muškarci "prevale" polovinu života, oni pomisle da još nije kasno da udahnu život punim plućima i nadoknade sve što su propustili. Onda oni u zrelom životnom dobu reše da prožive drugu mladost, pa se odluče da po „stare dane“ izlaze, menjaju životne navike, kupuju brza kola i motore, varaju žene... Rekla bih da se u tom periodu zreo muškarac ponaša kao tinejdžer.

milica opasnica
foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, privtna arhiva

Bilo kako bilo, ne bih se šalila sa „krizom srednjih godina“, to na muškarce može da ostavi ozbiljne posledice. Uz krizu idu i anksioznost, donošenje naglih promena, stres, potištenost... a to je svakako mnogo gore od kupovine motora.

Ono što je meni najzanimljivije od svega ovoga su muškarci koji proživljavaju mladost u baš zrelim godinama. Hajde ovako, daću vam primer...uvek je tako najlepše.

DEKA APOTEKA

Deka nije previše mator, ima unuke, ali ih je jako rano dobio, ali ću ga opet zvati Deka jer je to njegova uloga na kraju krajeva. Dakle, Deka je gradski kulov, izgleda sasvim korektno za svoje godine, stalno ga možete videti u kafiću kako ispija kratki espreso i pogledom prati sve što ima dve noge i ženski polni organ. Deka se uteže, nosi uske mladalačke farmerke koje su često iscepane, budući da prati trendove. Šarene majice su tu, kako bi privukao pažnju kako žena tako i muškaraca, hrani se time. Jako je glasan, trudi se da ga svi čuju kad govori i trudi se da bude smešan. Mada, nikada se nisam nasmejala na njegove prostačke fore. I da, Deka je skoro počeo da se farba iako je rekao da mu je to GENETSKI TAKO... Nikad to nisam čula, obično se kaže za sede da su "GENETESKI TAKO".

Deka voli da muva mnogo mlađe žene od sebe, ali baš dosta mlađe. Voli da pošalje piće iako ga one skoro nikada ne prihvate jer je Deka stariji od njihovih očeva. Mada, nađe se neka koja voli besplatna pića, ali ne i Deku. Deka pati što je mator, ne voli momke koji imaju više šanse od njega, a kako sam čula, Deka ima i nadimak. Apoteka.

Kod Deke Apoteke u kolima ima svega i svačega. Kada ovo kažem mislim na pomagala za potenciju i izdržljivost u sek*u budući da on više nije mlad, ali muva mlade devojke, pa se mora pokazati. Nekada uzme i popije jednu kesicu „magičnog gela“ čisto da se „osveži“, da ne zaboravi da je živ.

mica opasnica, Milica opasnica
foto: Privatna arhiva, Espreso.co.rs

Bez obzira na to što ima pun gepek takvih stvari, Deka i dalje nema sreće sa ženama, pa se sve to završi ili na gledanju filmova za odrasle ili lekićima i gelićima prođe rok trajanja.

Stariji muškarci doživljavaju zabavljanje sa mlađom ženom kao veliki lični uspeh. Da ne bude zabune, nisu svi stariji muškarci ovakvi.

Pojam krize srednjih godina nastao je još 1965. godine i označava period kada i muškarci i žene shvataju svoju SMRTNOST. Dakle, nije lako kada razmišljate o tome da vam je još malo ostalo da živite. Partner postaje kao rođak, tu je nezadovoljstvo brakom, poslom, socijalnim okruženjem, fizičkim izgledom... Sve to može dovesti do generalno velikog nezadovoljstva, a mnogi će zbog toga napraviti promene koje su nagle i nisu dobro promišljene. Davanje otkaza na poslu, preseljenje, prodaje kuće pa sve do razvoda.

Neko ko se mlad udao ili oženio počinje u poznom dobu da razmišlja o tome šta je sve propustio, kao npr. naš glavni junak Deka koji ne može da prežali što se jako rano oženio i nije „ispunio“ sve što je želeo. Kada to kažem mislim na veći broj partnerki, mada on nikada nije ni bio veran. On je „krizu srednjih godina“ sigurno rano prošao, budući da ona počinje oko 40-e godine i traje 3,4 godine... Deka sada ima oko 50, a sve ovo što i dalje radi su samo posledice....

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.