"JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME"! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
Foto: Milica Stanimirović, Aleksandra Čolić

ekskluzivno

"JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME"! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

Popularna pevačica ugostila je ekipu Espreso portala u svom novom domu.

Objavljeno: 14:30h
Milica Stanimirović

Velika zvezda Jelena Karleuša otvorila je vrata svog doma za Espreso portal i iskreno govorila o karijeri, novom albumu, porodici, pokretanju novog biznisa kao i o nastupu na Music Week-u koji će pomeriti sve granice i definitivno obeležiti njenu karijeru.

- Pozivam sve medije, ali još bitnije, svu publiku da dođu u subotu, 28. avgusta, jer smo pripremili koncert za pamćenje. Ne samo ja, već i moje kolege, Edita, Senidah, Lexington bend… Biće pravi “diva šou”. Mnogo se trudimo, mnogo radimo, vežbamo, mnogo ulažemo jer je to jedan skup i kompleksan muzičko-scenski nastup koji treba da obeleži moje ime i karijeru i treba da napravi od Music Week-a parameter za kvalitet u šou biznisu. Radim ono što će ostaviti trag i uticati na moju karijeru. Publika od mene mnogo očekuje, ja sam napravila taj trend, ja ne mogu da napravim običan nastup - pozvala je Jelena publiku da dođu na Music week festival, pa otkrila da li će biti premijerno izvedena neka pesma sa novog albuma:

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

- Ja sam želela da jednu pesmu sa novog albuma promovišemo na festival, ali bi to dosta “okrnjilo” čitavu priču oko albuma. Imamo čitav medijski plan za novi album, nećemo da cepkamo singlove, već ćemo pustiti čitav album. Pesme su kakve ne očekujete od mene. Nema veze sa trendom, nema veze sa onim što se trenutno snima u Srbiji, pesme će osvojiti publiku, a mene pokazati u novom svetlu. Nova Jelena do sad neviđena, nema stare Jelene. Ima i novih i starih saradnika ima i stranih. Imam i saradnje sa velikm muzičkim zvezdama, jedna je i Pablo Vitar, kao što već znate.

Budući da je njen posao veoma naporan i da je potrebno mnogo truda i rada kako bi njen nastup izgledao baš onako kako su njen tim i ona zamislili, zanimalo nas je koliko njena porodica za to ima razumevanja i da li bar u svom domu ima mira.

- Nema meni mnogo mira. Ja živim sa dve devojčice u pubertetu u kući, a i Duško je u životnom pubertetu tako je prosto rođen. Tako da meni nema ni u kući mira, ja sam karmički predodređena za životne drame. Navikla sam da funkconišem tako. Kada bi došlo do mirne vode, ja ne bih znala tu da se snađem. Život me je naterao da budem borac - izjavila je Jelena za Espreso portal.

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

Popularna pevačica je nedavno napunila 43 godine, ali nije bilo luksuzne rođendanske žurke koju smo navikli da pravi. Ona je za Espreso otkrila zašto nije obeležila ovaj rođendan kao što je prethodne.

- Nisam slavila rođendan. Došla sam posle nastupa jako umrona i tako sam odlučila da sedim u dvorištu pored bazena. Bili su tu samo najuži članovi porodice i prijatelji. Bukvalno sam se kupala ceo dan, uveče smo sekli tortu i ja sam već oko 11 uveče bila u krevetu - izjavila je Jelena za naš portal, pa dodala da bi najviše volela da za doček Nove godine ne radi već leži u krevetu:

- Ja bih najviše volela da svake Nove godine pre ponoći mogu da legnem u krevet bez šminke u trenerci. Zbog korone smo imali jednu pauzu, koja mi je baš prijala. Ulenjili smo se svi, malo smo više jeli, tako da je vreme sada da se pokrenemo. Nadam se da će korona uskoro biti gotova, pa da živimo kao pre.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Naša velika zvezda nije samo šoubiz mag i veliki umetnik, već je i majka dve tinejdžerke. Atina i Nika su već postale popularne, pogotovo na društvenim mrežama te se često govori o njima i o tome koja će naslediti mamu. Jelena je u razgovoru za naš portal otkrila koliko im ona u svemu tome pomaže, kao i kakve su devojčice privatno.

- Sve Nikine zanimljive klipove sam ja postavila na društvene mreže i onda je to postal viralno. Ona nikada nije bilo za to, njoj je uvek to bio blam, ali joj je posle bilo drago kada je videla da se to ljudima dopalo, da je zaustavljaju kada šetamo da se slikaju s anjom. Atina je sa druge strane jako kreativna tiktokerka i to jako lepo radi. Lepa je i visoka na mamu, prava manekenka iako ima samo 12 godina. Esteta je, lepo se oblači. Svaka ima svoju priču, one su rođene na isti dan, ali su potpuno različite, a ono najbitnije što treba da se kaže za moju decu je das u lepo vaspitane, nisu bahata i razmažena deca, jako su skromne devojčice, odlične učenice u školi, omiljene drugarice svojim drugovima… Obe imaju talenat za šuobiz - rekla je pevačica ponosno o svojim ćerkama.

Atina Tošić
foto: Instagram

Jedna osoba sa javne scene je Jelenin veliki prijatelj, a to je Dragana Mirković. Zanimalo nas je da li je Jelena dobila poziv od nje da ode u Beč na njeno velelepno imanje, budući da nismo imali prilike da ih vidimo zajedno u Beču.

- Kod Dragane Mirković nisam nikada išla u Beč, ali sam dobila poziv da dođem puno puta. Nisam otišla jer sam ja jako autistična osoba i ne idem nigde. Ali ja nju jako puno volim i u dobru i zlu sam uvek uz nju - izjavila je Jelena o svojoj prijateljici i koleginici.

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

Budući da važi i za modnu ikonu, za ženu koja pomera granice kako u muzici tako i u modi, interesantno je da još nije odlučila da napravi svoju modnu liniju. Ekskluzivno za naš portal otkrila je svoje planove.

- Ja bih mnogo volela da napravim nešto što će biti ekstenzija moje karijere u tom pravcu, jer mi stvarno dobro ide u tom modnom smislu. Mislim da bih se jako dobro snašla i da bi to bila moja neka budućnost. Išla bih u dva smera, jedan bi bio da visoku modu približim ljudima koji ne mogu sebi to da priušte, a drugi da pravim samo visoku modu koju može mali broj ljudi da priušti. I za sve i za nikoga - otkrila je za kraj našeg razgovora velika muzička zvezda.

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.