VESNA DEDIĆ NE KRIJE TUGU ZBOG SMRTI SLAVNE KANTAUTORKE! Ovu pesmu je Marina OBOŽAVALA
Marina Tucaković, Foto: Zorana Jevtić

tuga!

VESNA DEDIĆ NE KRIJE TUGU ZBOG SMRTI SLAVNE KANTAUTORKE! Ovu pesmu je Marina OBOŽAVALA

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere

Objavljeno: 22:30h

Slavna kantautorka Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti, a brojne javne ličnosti nisu krile tugu što su izgubile osobu sa kojom im je bila čast da sarađuju.

Među onima koji su javno podelili svoju bl i uspomene je i Vesna Dedić koja je uz Marininu fotografiju poručila:

- Nedelja... Poslednji pozdrav iz Balkanske ulice najvoljenijoj pesnikinji Jugoslavije...Ona je volela "Stani Ibar vodo", a mi smo voleli svaki njen stih... Zauvek u srcu.

Podsetimo, Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“. Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.