POSLEDNJI INTERVJU MARINE TUCAKOVIĆ: Otvoreno je pričala o bolesti i HEMOTERAPIJI
Marina Tucaković, Foto: Filip Plavčić

TUGA

POSLEDNJI INTERVJU MARINE TUCAKOVIĆ: Otvoreno je pričala o bolesti i HEMOTERAPIJI

Ona je u svom poslednjem intervjuu otvoreno pričala o svojoj bolesti i otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto

Objavljeno: 21:57h

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine.

Ona je u svom poslednjem intervjuu otvoreno pričala o svojoj bolesti i otkrila da ne podnosi svaku hemoterapiju isto:

- Kako koju. Da je lako, nije lako, ali nije ni strašno. Sada će već deseta.

Ona je tada otkrila da i dalje piše:

- Napišem. Radila sam za Suzanu, za Sašu Matića. Ceca i ja smo se čule juče, kažem joj "Čula sam da si odustala od karijere", ona kaže "Ma ko ti to kaže".Smeje se. Poslala mi je sinoć pesme, ali ja nisam preslušala - našalila se Marina.

Na pitanje šta je čini srećnom, i da li se vratila cigaretama Tucakovićka je tada odgovorila ovako:

- Da slažem garderobu. Šta još da me čini srećnom. Istina je da sam se vratila cigaretama. Rakijicu, možda jednom mesečno, a i ne mogu. Jedem normalno.

Podsetimo, Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.