"NIJE KRAJ MAKICE MOJA..." ESTRADA ZAVIJENA U CRNO! Zvezde se opraštaju od MARINE, PREVIŠE JE POTRESNO!
Marina Tucaković, Foto: Print Screen Youtube

ogromna tuga

"NIJE KRAJ MAKICE MOJA..." ESTRADA ZAVIJENA U CRNO! Zvezde se opraštaju od MARINE, PREVIŠE JE POTRESNO!

Otišla je jedna vanserijska dusa, zena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na ciji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja mozemo sebe da smatramo privilegovanim

Objavljeno: 22:45h

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godini, a mnogobrojne poznate ličnosti opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

Svetlana Ceca Ražnatović koja je blisko sarađivala sa Marinom, potrešena je zbog smrti svoje prijateljice.

"Zanemela sam! Iza nje je duga, mucna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reci nemam! Otišla je jedna vanserijska dusa, zena koja je od svake situacije pravila poeziju, neko na ciji rad niko nije ostao imun, a mi koji smo je imali za prijatelja mozemo sebe da smatramo privilegovanim! Marina moja draga, odmori svoju dusu i znaj da ces zauvek biti voljena od svih nas", rekla je Ceca.

I Cecina ćerka Anastasija oprostila se od Marine.

"Najveća i najbolja zauvek ćeš živeti u našim srcima i u svojim pesmama koje će svirati večno. Vi ste ostavili večni trag na ovoj zemlji. Velika je čast što sam vas poznavala. Dubok naklon i laka zemlja", napisala je Anastasija.

I Đorđe David se oprostio od Marine.

"Srećan sam, jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju. Hvala ti na svemu draga!", napisao je pevač.

"Nije kraj Makice moja, nije! Volim te", kazao je Damir Handanović.

Njen kolega Dragan Brajović Braja oprostio se tužnom porukom.

"Napustila nas je najveća od najvećih, najbolja od najboljih. Hvala ti što si me učinila boljim od samog sebe,hvala ti što si me “sekirala” decenijama savršenim tekstovima kojima se nije mogla ni zapeta dodati ili oduzeti, što si uvek podizala lestvicu kada su svi mislili da ne može bolje…Iskreno sam te voleo i poštovao, to što ostaje za tobom Maki , ostaće uklesano u vremenu. Ti već živiš večno.Neka ti je večna slava i hvala, moja Maki", poručio je Braja.

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.