DARKO LAZIĆ SMRŠAO 90 KILOGRAMA, ALI ON NIJE JEDINI: Estrada se prepolovila!
Foto: Printscreen Youtube, Paparaco Lov

OBRT

DARKO LAZIĆ SMRŠAO 90 KILOGRAMA, ALI ON NIJE JEDINI: Estrada se prepolovila!

Darko Lazić je za oko godinu dana smršao čak 87 kilograma, mada je zarad toga morao „pod nož“

Objavljeno:

I poznate ličnosti muče muku s viškom kilograma, a većina njih otvoreno i govori o tome. U proteklih nekoliko meseci pojedine estradne ličnosti uspele su da se transformišu do neverovatnih razmera, a neki su čak zbog vitke linije i rizikovali život.

Darko Lazić je za oko godinu dana smršao čak 87 kilograma, mada je zarad toga morao „pod nož“.

– Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Pričao sam s lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Hirurg mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci – ispričao je Lazić za domaće medije nakon operacije, te istakao da sada jede u znatno manjim količinama.

Darko Lazić
foto: ATA IMAGES

– Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog – rekao je Darko.

Ana Nikolić uspela je da smrša više od 50 kilograma, te je tako u samom vrhu liste najvećih estradnih tranformacija.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Iako mnogi sumnjaju u to da je samo vežbanjem i korigovanjem ishrane uspela da skine toliko kilograma, pevačica tvrdi da se nije podvrgla intervenciji smanjivanja želuca, za razliku od Indi i Darka Lazića.

– Najbitniji je unos tečnosti. Imam svoju jutarnju rutinu. Čim ustanem, pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi doručak. Često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000 do 1200. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – ispričala je ona nedavno.

– Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladnim u kasne sate, pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano – to bolje. Pijem dva do tri litra vode dnevno. Nekad i četiri – otkrila je pevačica jednom prilikom svoju tajnu mršavljenja.

Tijana Dapčević
foto: Youtube

Tijana Dapčević uspela je da smrša čak 45 kilograma. Ona je u borbu protiv viška kilograma krenula kada je imala 115 kilograma.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo. Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – ispričala je Dapčević nedavno za medije.

Indira Aradinović Indi nije imala sreće kao Lazić. Naime, njen zahvat se iskomplikovao zbog upale pankreasa, a posledica svega bila je sepsa i vađenje slezine, zbog čega je više od mesec dana provela na intenzivnoj nezi.

Ona je smršala čak 35 kilograma, uz redukovan režim ishrane.

Zorana Pavić
foto: Youtube

Zorana Pavić smršala je 19 kilograma, ali ne smanjivanjem želuca. Njena dijeta bila je prilično restriktivna, a nakon rezultata koje je postigla, istakla je da ipak nikom ne preporučuje svoj recept za mršavljenje.

– Za 4 meseca sam skinula 19 kilograma. Mislim da je prvo bitno vratiti mentalni balans. Iz nervoze ne može ništa da se uradi. Ja sam stvarno imala privatne lomove, mnoge dijete koje sam pokušavala nisu mi davale rezultate – ispričala je Zorana.

– Ono što ne bih savetovala jeste da sam ja 20 dana jela samo živ limun. Mogla sam da završim u bolnici. Bez kore sam jela limun. Primetila sam da mi to ubija apetit. I to nikome ne bih preporučila. Sada sam ušla u neki drugi režim – rekla je pevačica.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.