ŠOKANTNA DENIZ DEJM IMALA AFERU SA MINISTROM? Isplivale skandalozne informacije!
Foto: ANA PAUNKOVIĆ

šok

ŠOKANTNA DENIZ DEJM IMALA AFERU SA MINISTROM? Isplivale skandalozne informacije!

Inače, o ministru se i ranije govorilo da mu vernost partnerki nije jača strana, kao i da voli da vreme provodi u društvu starleta, s kojima se viđao u iznajmljenim stanovima, elitnim restoranima i na službenim putovanjima

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge" Deniz Dejm, o kojoj se od ulaska dosta priča, bila je u višemesečnoj s*ks-vezi s jednim bivšim srpskim ministrom.

Kako jedna medijska kuća saznaje, njih dvoje su se viđali na različitim lokacijama po srpskoj prestonici, a pred sam ulazak slovenačke starlete u rijaliti proveli su veče u jednom restoranu u Skadarliji, gde su razmenjivali nežnosti. Oni su uživali u tradicionalnim srpskim specijalitetima najpre u bašti restorana, a zatim su se, na insistiranje eksministra, povukli u zatvoreni deo istog, gde su mogli na miru da razgovaraju i uživaju u strasnim zagrljajima i poljupcima.

Inače, prema saznanjima Kurira, ovaj par se sastajao na tajnim lokacijama u gradu, na čemu je insistirao upravo bivši ministar, koji se i nakon napuštanja zgrade u Nemanjinoj 11 našao na bitnoj funkciji u našoj zemlji. Glavni razlog zbog kog je on, na sve načine, pokušavao da sakrije ovu aferu jeste taj što je u vanbračnoj zajednici s višegodišnjom partnerkom.

Deniz Dejm
foto: Youtube

Inače, o ministru se i ranije govorilo da mu vernost partnerki nije jača strana, kao i da voli da vreme provodi u društvu starleta, s kojima se viđao u iznajmljenim stanovima, elitnim restoranima i na službenim putovanjima.

Ministar je, prema rečima izvora Kurira, potpuno odlepio za slovenačkom starletom, pa joj je prilikom svakog susreta kupovao i skupocene poklone, na koje atraktivna Deniz nije ostajala imuna. I sama Deniz priznaje da ima tajnu vezu s moćnikom u Beogradu, ali ističe da je ne shvata previše ozbiljno.

- Monogamija je precenjena, ne bih mogla da budem samo s jednom osobom. Trenutno imam šest partnera. Nekoliko u Sloveniji, a zabavljam se i s jednim moćnim muškarcem iz Beograda. Ali ne smem da pričam o njemu - rekla je Deniz medijima na ulasku u "Zadrugu".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.