ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO: Ispričao sve o tome da učesnici Zadruge imaju KORONU!
Foto: Youtube

ŠOK

ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO: Ispričao sve o tome da učesnici Zadruge imaju KORONU!

Učesnici između sebe komentarišu i da imaju povišenu telesnu temperaturu

Objavljeno: 23:26h

Nedugo nakon početka rijalitija Zadruga, koji se emituje na televiziji Pink, koja koristi nacionalnu frekvenciju, pojedini učesnici ovog šou programa žalili su se na simptome koronavirusa - kažu da nemaju čulo mirisa i ukusa. Željko Mitrović, s druge strane, kaže za medije da su svi negativni na koronavirus.

U svakodnevnom razgovoru sa drugim učesnicima, stanovnici vile u Šimanovcima, kojih ima oko šezdeset, žale se jedni drugima na simptome koronavirusa. Govore da nemaju čulo mirisa i ukusa, a jedan od učesnika je čak bio u bolnici van rijalitija.

Snimci takvih razgovora emitovani su na televiziji, ali su objavljeni i na društvenim mrežama, na fan stranicama rijaliti programa.

Željko Mitrović
foto: Printscreen

Fanovi ispod takvih snimaka komentarišu – „Ponovo korona u Zadruzi?“, aludirajući na ovakve slučajeve za koje se sumnjalo tokom protekle sezone rijalitija, kada su se učesnici takođe žalili na simptome koronavirusa.

Učesnici između sebe komentarišu i da imaju povišenu telesnu temperaturu.

„Ovde je pola ljudi bolesno“, rekla je jedna od učesnica rijalitija na jednom od snimaka koji je objavljen na Instagramu.

Portal Nova.rs kontaktirao je Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, koji je u kratkom odgovoru za portal rekao da niko od učesnika nije zaražen koronavirusom.

Na pitanje jesu li testirani, te da li će, s obzirom na novonastalu situaciju učesnici Zadruge, zajedno sa zaposlenima koji su angažovani na projektu, ponovo biti testirani na koronavirus, Mitrović je kratko odgovorio „Već jesu i negativni su“.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.