OPA BATO! SEVE MENJA PROFESIJU I ODLAZI U VODITELJE! Dobija svoj TOK-ŠOU na televiziji poznatog SRPSKOG POLITIČARA!
Foto: Printscreen/Youtube

šok!

OPA BATO! SEVE MENJA PROFESIJU I ODLAZI U VODITELJE! Dobija svoj TOK-ŠOU na televiziji poznatog SRPSKOG POLITIČARA!

Dobila ponudu koja se ne odbija!

Objavljeno:

Severina Vučković postaje voditeljka! Hrvatska pevačica će imati svoj tok-šou na banjalučkoj televiziji Una, iza koje stoji sin Milorada Dodika, Igor Dodik

Pop zvezda je odlučila da u jeku pandemije koronavirusa, kada nema dovoljno nastupa, promeni profesiju kako bi mogla da izdržava sina Aleksandra, nad kojim joj je nedavno vraćeno starateljstvo.

Kako saznaje Informer, Seve se nedavno dogovorila sa Igorom Dodikom da ona bude autor emisije koja će se emitovati na regionalnom kanalu sa sedištem u Banjaluci.

Severina Vučković
foto: Instagram

- Čelnici televizije Una, koja bi trebalo da počne sa radom do kraja godine, veruju da bi Seve bila pun pogodak za gledanost jer ima armiju obožavalaca. Ona u početku nije bila sigurna da li želi da pristane na tok-šou. Dugo je razmišljala i na kraju je odlučila da ipak radi kao voditeljka, jer je dobila ponudu koja se ne odbija! Uostalom, novac joj je sada prekopotreban jer opet neće imati dovoljno koncerata zbog koronavirusa - priča izvor blizak pevačici.

Ovo neće biti prvi put da se pevačica bavi voditeljskim poslom. Ona je još 1989. godine vodila muzičku emisiju "Top Cap" sa koleginicom Ivanom Banfić. A pre godinu i po, dok je tokom policijskog časa bila zatvorena u kući tadašnjeg svekra Dragana Kojića Kebe, osmislila je emisiju "Seveteve", koju je svake subote emitovala na svom Jutjub kanalu. U toj emisiji je farbala jaja, spremala ribu, pevala sa Kebom, čistila kuću, radila intervju sa Neletom Karajlićem... To se dopalo njenim fanovima, pa je više od 50.000 ljudi gledalo svaku epizodu "Seveteve".

Pozvali smo Severinu kako bi nam rekla nešto više o novom angažmanu, ali se ni ona ni njen PR tim do zaključenja ovog broja Informera nisu javljali

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.