NISAM HTEO DA UČESTVUJEM U UTAJI POREZA I TRANGE-FRANGE PRODAJAMA! Aca tri godine posle OTKRIO RAZLOG napuštanja ZG
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

šok!

NISAM HTEO DA UČESTVUJEM U UTAJI POREZA I TRANGE-FRANGE PRODAJAMA! Aca tri godine posle OTKRIO RAZLOG napuštanja ZG

Folk pevač Aca Lukas godinama je bio jedan od najuticajnijih članova žirija u "Zvezdama Gradna", a kada je otišao, svi su bili u šoku i niko nije ni naslućivao razlog.

Objavljeno:

Lukas je sada izjavio da se više nikada neće vratiti "Grand", a priznao je i zbog čega:

- Iskreno da kažem, ja sam zbog tog imena Junajted medija prvenstveno i napustio "Zvezde Granda". Ne bih ja to mnogo komentarisao. Ja nisam hteo tamo da budem, nisam želeo da učestvujem u toj njihovoj paradi. Nisam hteo da učestvujem u toj njihovoj utaji poreza i trange-frange prodajama, u kojima su se odjednom pojavili Dragan Šolak i Dragan Đilas - rekao je Lukas pred gostovanje u emisiji "Ami Dži šou".

Aca je dodao i da ne postoje teoretske šanse, kao ni uslovi, pod kojim bi se on vratio u produkciju na čijem čelu je donedavno bio Saša Popović, gde je nekoliko sezona proveo kao član žirija, a koji je zvanično napustio 2018. godine.

Aca Lukas
foto: Printscreen

- Pod jedan: dok god Junajted medija stoji tamo ne, a pod dva - ne bih se vratio ni ovako, ali vi to već znate - završio je Lukas na ovu temu, pa se dotakao dolaska Cece Ražnatović u "Zvezde Granda".

- Biće okej Ceca, snaći će se. Ona zna šta znači dobro pevati, ima i svoj ukus, nema potrebe ona za mojim savetovanjem. Žiri će imati sad neku drugačiju notu, možda malo ozbiljniju nego kad je bila Karleuša. Ne gledam "Zvezde Granda", nisam ih gledao ni kad sam ja bio u žiriju, a pogotovo ne sada - rekao je Lukas.

Ivana Selakov, aca lukas
foto: Printscreen Instagram

On se dotakao i prekida saradnje i prijateljstva sa Ivanom Selakov.

- Nije mi ni žao ni krivo što sam je proslavio, na kraju se svako pokaže. Malo je bez veze to što sad priča da nema ništa protiv mene, već protiv mog producenta. Ona po medijima nije pljuvala Sašu Mirkovića, nego mene. Ali to je isto. Nemam ja njoj šta da oprostim, tako je kako je, pesma je snimljena, ali ja neću da se pojavim u njoj.

Dara Bubamara
foto: Emilija Jovanović

Aca Lukas je istakao da nije u svađi sa Darom Bubamarom, koja je za medije izrazila sumnju da će i Severinu ostaviti bez dueta kao što je to slučaj sa Ivanom Selakov.

- Nemam pojma o tome, stvarno prvi put čujem. Nešto su me zvali novinari da me pitaju, ali ja sam im rekao: "Skinite mi se sa kičme, ne mogu da spavam." Nisam uopšte mislio na Daru.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.