UHAPŠEN SIN HANKE PALDUM! Tereti se za maltretiranje i prisiljavanje na SE*SUALNI ODNOS?!
Foto: Printscreen

šok!

UHAPŠEN SIN HANKE PALDUM! Tereti se za maltretiranje i prisiljavanje na SE*SUALNI ODNOS?!

On je navodno priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku 1995. godište

Objavljeno: 13:27h

U Neumu je lišen slobode Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, prenosi Bljesak.info, iz navodnih poverljivih policijskih izvora.

Kako tvrde, Hankin sin je navodno priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku 1995. godište, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Ženska osoba prijavila je kako, u njenoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njenu gošću (1995.), te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, PR MUP-a HNŽ-a.

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gde stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva - rekao je Marić dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Hanka Paldum
foto: Pritnscreen

Informacija je kasnije obavljena u biltenu MUP-a HNŽ-a gde se navodi da je M.B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je proglašen krivim za saobraćajnu nesreću u januaru 2014. godine u kojoj su teško povređena tri pešaka.

Posle udesa, Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv. Sud je tada naložio lečenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu.

Hanka Paldum: To su laži!

Povodom informacija koje su se pojavile pevačica tvrdi da njen sin nije priveden i da su navodi lažni.

- Ma kakva je to vest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će a traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru - rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf Jetset.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.