MAMINO ZLATO! Ana Stanić ponosno pokazala PRELEPOG SINA, Vuk već niže prve uspehe! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

opa!

MAMINO ZLATO! Ana Stanić ponosno pokazala PRELEPOG SINA, Vuk već niže prve uspehe! (FOTO)

Sin Ane Stanić je pevačicin najveći ponos

Objavljeno:

Ana Stanić nikada nije mnogo govorila o svojoj porodici, a sina – koji će 26. septembra proslaviti deseti rođendan – u medijima i na društvenim mrežama videli smo samo nekoliko puta. No, proteklog vikenda popularna pevačica bila je toliko ponosna da je objavila nekoliko Vukovih fotografija, a u komentaru je napisala: „Mamino zlato sa zlatom! Šlag na tortu, pehar za najboljeg muškog takmičara celog takmičenje u skijanju na vodi“.

Nije čudo što je sin Ane Stanić toliko uspešan u ovoj sportskoj disciplini kad se zna koliko joj je sama pevačica posvećena. Svojevremeno je rekla da Vukovu ljubav prema skijanju na vodi smatra svojim velikim uspehom, a onda je dodala:

Ana Stanić sin
foto: Printscreen

‒ Počela sam da ga dovodim u klub da bi se družio sa decom i provodio vreme u prirodi, a onda je sam, nekako prirodno, počeo da uživa u skijanju.

U intervjuu za HELLO! Ana je nedavno ispričala kako je, kada je imala 12 godina, počela da skija.

‒ Skijanje na vodi zavolela sam na porodičnom letovanju na moru, a tolikoj ljubavi sigurno je doprinelo to što sam iz prve uspela da skijam. Čim smo stigli u Beograd, počela sam da tražim gde može da se skija na reci. Pronašla sam splav „Savski biser“ koji je, srećom, bio u bloku 45, a mi smo živeli u bloku 62. Ljubav se lepo razvijala, ja sam sve više napredovala, ali problem je bio što je skijanje bilo veoma skupo, a zna se kolike su plate bile u vreme sankcija. Sećam se da sam između trećeg i četvrtog razreda srednje škole zaradila prvi honorar i to tako što sam davala časove latinskog, a skoro ceo sam potrošila za skijanje na reci. Nije mi bilo žao da se za samo jedno skijanje odreknem mnogo čega.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.