ZBOG NJIH SE VRATILA U SRBIJU! Poznatoj umetnici roditelji su SNAŽNA PODRŠKA, cela porodica radi NEŠTO ZANIMLJIVO!
Foto: Instagram printscreen/tamarakrcunovic

lepo!

ZBOG NJIH SE VRATILA U SRBIJU! Poznatoj umetnici roditelji su SNAŽNA PODRŠKA, cela porodica radi NEŠTO ZANIMLJIVO!

Roditelji Tamare Krcunović najveća su podrška talentovanoj umetnici, koja put do vrha krči težim putem.

Objavljeno:

Zahvaljujući majci i ocu Tamara je dobar deo detinjstva živela u Alžiru, tamo je išla u francuski vrtić, a potom i u školu što joj je obezbedilo odlično poznavanje francuskog jezika i kulture. Kada je trebalo da krene na fakultet upravo pod uticajem roditelja premišljala se da li da upiše akademiju u Parizu, što je i učinila ali tek nakon svršetka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Gordane Marić.

Mada je u Francusku otišla samo zbog školovanja tamo je ostala čitavih osam godina, stekla stalno zaposlenje i prijatelje, a opet zbog roditelja se vratila. Majci i ocu zahvalna je za sve što je u životu na profesionalnom i privatnom planu postigla, a tvrdi da je od njih na prvom mestu nasledila osećaj za pravdu i umetnost.

- Tata slika, mama pravi minđuše i obnavlja engleski, a ja učim ruski jezik. Cela porodica radi pilates. Uveče gledamo zajedno „Moju genijalnu prijateljicu“, po dve epizode. Napravili smo život unutar četiri zida. Učimo da štedimo. Preispitivala sam se dosta da li bih mogla da živim da nemam mali luksuz na koji sam navikla. Pre svega, ne mislim na veliki luksuz, već ono što je meni intimno luksuz - da mogu da otputujem, da odem na ručak, večeru s prijateljima. I onda postavim pitanje da li bih se normalno viđala sa prijateljima, viđala bih se. Ne bih putovala, dobro, čitaću. Maštaću, putovaću u glavi - govorila je ona.

Tamare Krcunović imaju i sina Luku, koji je prema tri godine starijoj sestri zaštitnički nastojen. S druge strane, uvek se sa njom savetuje i gotovo uvek uradi kako mu ona predloži.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.