ŠAKO POLUMENTA ISKEŠIRAO HILJADE EVRA ZA SVADBU SVOG SINA: Mogao je za to da kupi stan u Podgorici, nije štedeo!
Foto: Marina Lopičić

sve za sina

ŠAKO POLUMENTA ISKEŠIRAO HILJADE EVRA ZA SVADBU SVOG SINA: Mogao je za to da kupi stan u Podgorici, nije štedeo!

Proslava trajala 3 dana, a ovo su svi detalji skupocenog slavlja.

Objavljeno:

Pevač Šako Polumenta napravio je veliku svadbu sinu Adisu i snaji Azri i okupio prijatelje, familiju, kumove kao što je planirao i pre pandemije, a navodno je za proslavu koja je trajala tri dana iskeširao kao za jedan stan u Podgorici.

- Sve je bilo gala i više stotina zvanica je uživalo u provodu uz nekoliko pevača koje su predvodili Ana Bekuta i Isak Šabanović. Hrane je bilo u izobilju, nema šta se nije našlo na stolu. Pevači su dobili ogroman bakšiš. Šako je baš odrešio kesu za sve što je porodica poželela. Čuo sam da pričaju da je potrošio toliko novca od kojeg je mogao u Podgorici da kupi manji stan- otkriva izvor.

Šako Polumenta
foto: Instagram

Iako po nepisanom pravilu za svadbu treba izbegavati oblačenje belih toaleta jer je to ostavljeno mladencima, Šako je sina Adisa oženio u belom odelu sa bordo detaljima.

Šako Polumenta
foto: Instagram

I Šakova supruga Vesna i cerke Rijalda i Rijana takođe su zvanični pocetak svadbenog veselja dočekale u belim haljinama.

Podsetimo, mladenci su u martu dobili cerkicu Iriju i citavoj porodici doneli neverovatnu srecu, koju pevač nije krio. Polumenta je tada za Republiku te rekao da se rodila dedina lepotica i učinila ga najsrećnijim čovekom koji je doživeo da mu se rodi još jedna unuka pored petogodišnje Melani koja je njegova miljenica, a koju mu je podarila starija ćerka Rijalda.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.