PEVAČICA ULAZI U ZADRUGU DA OBELODANI AFERU SA OŽENJENIM TOPALKOM: Bila je i sa Bubom Korelijem, sada sprema PAKAO!
Foto: Damir Dervišagić

haos u najavi

PEVAČICA ULAZI U ZADRUGU DA OBELODANI AFERU SA OŽENJENIM TOPALKOM: Bila je i sa Bubom Korelijem, sada sprema PAKAO!

Rešila da ispriča sve o njihovom odnosu.

Objavljeno: 11:43h

Pevačica Irma Sejranić ulazi u petu sezonu "Zadruge" i pred milionskim auditorijumom otkriće sve o navodnoj ljubavnoj aferi sa oženjenim pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pesmu. Njih dvoje su se, navodno, viđali tokom njihove saradnje 2018. godine.

Irma Serjanić
foto: Instagram

To je bilo nakon Irminog učešća u rijalitiju "Parovi", nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko numera. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspela da smuva oženjenog kolegu.

Kako se dalje navodi, njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u "Zadrugu" i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

Topalko
foto: Dragan Kadić

- Ne verujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gde će ona onako mlada i lepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! - kroz smeh je započeo Topalko za Kurir, pa nastavio:

- Mi smo snimili duet 2018. godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi.

Irma je ranije bila u vezi sa Bubom Korelijem, a za njihov odnos je rekla da je bio turbulentan i da je trajao oko pet meseci.

Irma Serjanić
foto: Youtube, Instagram

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.