ĐOKOVIĆEV SIN KREĆE U SRPSKU ŠKOLU: Učiće o našoj istoriji i kulturi, JELENA je insistirala na tome!
Foto: Profimedia

bravo!

ĐOKOVIĆEV SIN KREĆE U SRPSKU ŠKOLU: Učiće o našoj istoriji i kulturi, JELENA je insistirala na tome!

Jelena je insistirala na tome

Objavljeno:

Stefan Đoković, sin Novaka i Jelene Đoković, danas je krenuo u prvi razred, i to u Srbiji.

U pitanju je jedna privatna škola, a Jelena i Novak pažljivo su birali u kakvom okruženju će boraviti njihov naslednik.

Novak Đoković, Novak i Jelena Đoković, Jelena Đoković
foto: © ATA Images

- Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili. Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom ove godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima. Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze - rekao je nedavno izvor upućen u planove Đokovića.

- To ujedno znači da će ubuduće Novak i Jelena biti stacionirani u Srbiji, na tome je najviše i insistirala Jelena jer smatra da kada počnu obaveze oko škole nije dobro za mališane da se stalno sele i putuju sa turnira na turnir kako bi pratili Novaka. Naravno, oni će i dalje biti uz tatu kada god to mogu, ali će pravila diktirati Stefanove obaveze oko škole i Tarin vrtić. Svi su uzbuđeni zbog novog koraka u odrastanju Stefana, a posebno bake i deke koje uveliko razmišljaju o školskim obavezama. Jelena je ta koja je sina već uveliko uputila u obaveze koje će imati i kako će izgledati njegov život kada prvog septembra kroči u školu, te će ona najviše sa njim i raditi. Ona u tome uživa i svakako je neko ko je pročitao dosta knjiga na temu roditeljstva i obrazovanja, pa se polasku sina u školu raduje kao da ona kreće. Ona je posvećena majka i ovo je za nju važan korak. Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa joj se program u ovoj najviše dopao. Novak i Jelena ne kriju koliko im je vaspitanje i dobro obrazovanje naslednika bitno, a kako su želeli da mališani nauče našu tradiciju i istoriju, rešili su da njihov prvenac krene u školu u domovini. Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost - dodao je izvor.

Nastava se u pomenutoj školi odvija na srpskom jeziku, a u školi nema zvona.

- Nastava je na srpskom. Kada su birali školu bilo im je presudno da ne sputava kreativnost, da razbuktava potencijal i pruži okruženje i plan nastave koji će detetu dati priliku da bezbrižno odrasta i skupi pregršt znanja. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da u ovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji mališane uče da kritički razmišljaju i praktično primenjuju znanja. Takođe, Stefan će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan – otkrio je izvor blizak porodici Đoković.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Blic))


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media