"MOLIO ME DA GA ZOVEM TATICE, SNIMAO ODNOSE": Poznati pevač u CENTRU SKANDALA, otkriveno šta je radio MUŠKARCU!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

"MOLIO ME DA GA ZOVEM TATICE, SNIMAO ODNOSE": Poznati pevač u CENTRU SKANDALA, otkriveno šta je radio MUŠKARCU!

Muškarac je na sudu ispričao da je Kelija upoznao u Čikagu kada je imao 17 godina

Objavljeno:

Protiv Ar Kelija, američkog pevača čije je suđenje zbog seksualnog zlostavljanja, reketirenja i podmićivanja u toku, na sudu se pojavio novi svedok.

R. Keli
foto: Profimedia

Naime, svedočio je muškarac koji tvrdi da je jedna od Kellyjevih žrtava seksualnog zlostavljanja, prenosi BBC.

Muškarac je na sudu ispričao da je Kelija upoznao u Čikagu kada je imao 17 godina. Tada ga je pevač navodno pitao šta je spreman da učini za muziku i dao mu svoj broj telefona, pozvao ga u svoju kuću, navodno rekavši mu da će mu dati savete o muzici i da će moći da peva u njegovom studiju.

R. Keli
foto: Profimedia

"Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica", rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu.

Dodao je da ga je Keli molio da ga zove "tatice" i rekao mu da će snimati njihove seksualne odnose. Muškarac tvrdi da se viđao sa pevačem jer je doista želeo da uspe u muzičkoj industriji i bojao se da neko ima snimke njihovih odnosa.

Početkom nedelje je protiv Kelija svedočila još jedna žena koja tvrdi da je pevač silovao kada je imala 17 godina. Dodala je da se sve događalo nakon jednog koncerta u Majamiju, kada je Keli nakon koncerta pozvao u sobu.

"Bila sam u potpunom šoku. Osećala sam se prazno", ispričala je i dodala kako pevača nije ranije prijavila policiji jer se osećala posramljeno.

Da podsetimo, zvezda R&B, pravog imena Robert Silvester Keli već se decenijama suočava sa navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke. Optužbe je više puta odbacio, a ako bude osuđen po svim tačkama optužnice, reper bi mogao da bude osuđen na nekoliko decenija.

(Espreso / BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.