SIN MARINE TUCAKOVIĆ O SUKOBU SA CECOM: "Dugove je KONAČNO vratila, a njeno vreme je ODAVNO PROŠLO!"
Milan Laća Radulović, Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

SIN MARINE TUCAKOVIĆ O SUKOBU SA CECOM: "Dugove je KONAČNO vratila, a njeno vreme je ODAVNO PROŠLO!"

"Ceca mi je konačno vratila dugove"

Objavljeno: 10:51h

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, tekstopisac koji stoji iza hitova "Rane" i "Savršen par", nedavno je zajedno sa reperkom Sajsi MC pisao nove pesme za Jelenu Karleušu, a na sudu je tužio i njenu veliku suparnicu, pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

„Za Jelenu je bilo dosta pesama, otprilike nekih pet ili šest koje smo završili, neke sam radio solo, neke smo radili zajedno Sajsi MC i ja. Međutim, prošlo je dosta vremena i pogubili smo kontakt. Nismo pričali uopšte o albumu, samo smo radili. Odlagali smo neko vreme odlazak u studio, ali smo završili. Imamo okosnicu albuma. Još jedan autor je ušao u celu priču, to je Ljilja Jorgovanović – druga polovina duše moje majke“, rekao je Laća“.

„Neki moj plan je da se zatvorimo u sobu pet dana i da sve to završimo. Jelena je već sve snimila što smo imali u planu i sada je period eliminacije. Na producentima je da vide ceo materijal, izaberu, finiširaju i da izaberu šta hoće i da ga puste u javnost.“

Ceca
foto: printscree

Govori da je Ceca sravnala svoj dug, te da mu je isplatila novac koji je Laća rekao da duguje njemu i njegovoj porodici.

„Što se tiče Cece, ona je sravnala taj dug, zahvaljujući Damiru Handanoviću koji je dosta pomogao mojoj porodici. Ja sam se jednog jutra probudio, potpisao ugovor, i nisam imao snage da se dalje tužim sa njom. Mislim da joj je najteže bilo da da pare na kraju, čekao sam je neko vreme, bitno je da je ugovor odmah dala. Želim joj sve najbolje i puno letovanja na Kipru“, govori Laća kroz smeh.

Na pitanje da li bi joj pisao pesme za novi album – odgovara potvrdno, ali navodi da je „njeno vreme prošlo“.

„Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri četiri Sava Centra i da se ne bruka. Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka“, dodao je on.

Njegova majka, poznati tekstopisac Marina Tucaković, koja se trenutno bori sa rakom dojke, polako se oporavlja.

„Mama je dobro, malo je trenutno slaba zbog silnih hemioterapija koje je imala. Stanje se polako normalizuje, pa planiram da je odvedem na planinu ili na more da bi malo uživala. Inače radi, ne znam šta sve radi – kuva, sprema i dobrog je duha. Jako je nervozna i dosadna što znači da je dobro“, govori Laća.

„Pripremam maminu knjigu – zbirku pesama, veoma je moguće da ćemo napraviti fondaciji koja će biti posvećena stimulaciji i podršci mladih ženskih autora“, rekao je on.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.